KPSS sonuçları açıklandı mı? 2016 KPSS sonuç tıkla öğren

21-22 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılan KPSS sonuçları açıklandı mı? ÖSYM KPSS sonucu nasıl öğrenilir? KPSS ais sonuç sorgulama- Yüz binlerce üniversite mezunu adayın girdiği KPSS sonuçlarına ais sorgulama ekranına girerek öğrenebilirsiniz. 2016 KPSS sonucu tıkla sorgula öğren ile ilgili detaylara haberimizde.

KPSS sonuçları açıklandı mı? 2016 KPSS sonuç tıkla öğren
14 Temmuz 2016 Perşembe 15:27

Yüzbinlerce üniversite mezunu adayın girdiği Kamu Personel Seçme Sınavı sonuçları açıklandı mı? Aylardır 2016 KPSS'ye giren memur adayları sınavın sonucunun açıklanmasını bekliyor. ÖSYM Sınav takviminde KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarihi belirtmişti.  14 Temmuz 2016 Perşembe günü açıklanacağını söylemişti. Bu yüzden sınava giren yüzbinlerce kişi 2016 KPSS sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor.Briçok haber sitesi KPSS sonuçlarının açıklandığı haberini verdi ama KPSS sonuçları açıklandı mı?

KPSS sonuçları açıklandı mı?

ÖSYM, Sınav takviminde 21-22 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılan KPSS sonuçlarının 14 Temmuz 2016 tarihinde açıklanacağını ifade etmişti.

Sınava giren  memur adayları 2016 KPSS sınavının geçtiğimiz yıllara oranla zor olduğunu ifade etti. Bu duruma bakılırsa puan hesaplamalarında standart sapmanın baya bir etkili olacağı öngörülüyor.

Sınav sonucunu büyük bir merakla bekleyen yüzbinlerce memur adayı için KPSS sonuçlarının açıklanmasına sayılı dakikalar kaldı.  ÖSYM'nin sınav takvimine göre sınavın açıklanma tarihi 14 Temmuz 2016 Perşembe olarak gözüküyor. ÖSYM'nin birazdan KPSS sonuçlarını açıklayacağını söyleyebiliriz. KPSS'ye giren adaylar için ÖSYM sonuçları Aday İşlemleri Sistemi (ais) üzerinden açıklaması bekleniyor.

KPSS Sınav sonucunun 16.30 sıralarında açıklanması bekleniyor.

KPSS sonucunu nasıl Öğrenebilirim?

Sınav sonuçları açıklandığı an 2016 KPSS sonuçlarını https://ais.osym.gov.tr/ veya sonuc.ösym üzerinden öğrenebilirsiniz

2016 KPSS Sonucunuzu Öğrenmek için TIKLAYINIZ


Etiketler; #kpss
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.