KPSS Önlisans ve Ortaöğretim-Lise sınav giriş yerleri açıklandı

KPSS Önlisans ve Ortaöğretim-Lise sınav giriş yerleri açıklandı mı? Binlerce memur adayı KPSS Önlisans ve Lise sınavını bekliyor. Peki KPSS sınavı ne zaman ve kaç saat sürecek? ÖSYM KPSS giriş yeri sorgulama işlemleri nasıl yapılır ? ÖSYM AİS sınav giriş yeri sorgula işte detaylar. 2016 KPSS giriş yeri öğren ile ilgili detaylar haberimizde.

KPSS Önlisans ve Ortaöğretim-Lise sınav giriş yerleri açıklandı
08 Ekim 2016 Cumartesi 09:11

2016 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Önlisans ve Ortaöğretim sınavına az bir süre kaldı. Sınava girecek yüzbinlerce memur adayı KPSS giriş belgelerinin ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki KPSS Önlisans- Ortaöğretim Sınav giriş belgeleri açıklandı. Aşağıdaki Bağlantıdan Önlisans- Ortaöğretim giriş belgesine ulaşabilirsiniz. 

16 Ekim 2016 tarihinde yapılacak KPSS Önlisans sınavının sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? Yüzbinlerce memur adayı bu sorunun evabını bekliyor. Sınavın yapılmasına sayılı günler kala ÖSYM'nin KPSS giriş belgelerini hafta içerisinde açıklaması bekleniyordu. 

ÖSYM açıkladı

ÖSYM sınav giriş belgeleri için duyuru yaptı. İşte o duyuru:

"16 Ekim 2016 tarihinde uygulanacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı Ön Lisans adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atama işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr  internet adresinden edineceklerdir."


20 Kasım 2016 tarihinde yapılacak KPSS Lise sınavının giriş belgelerinin de bu hafta içerisinde ÖSYM tarafından açıklanması bekleniyordu. ÖSYM sınav giriş yerlerini açıkladı. 

Sınava girecek adaylar Aday İşlemleri Sistemi (ais) üzerinden sınav giriş belgesi dökümünü edinebilecekler. 

2016 ­ KPSS Önlisans- Ortaöğretim Sınav Giriş Yerinizi öğrenmek için TIKLAYINIZ


 


Etiketler; #ÖSYM #kpss #ais
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gamze - 8 yıl önce
Bende sınava giricem ama sınav yeri belli degil 20 kasımda yapılacak olan kpss sınavının giris yerleri belli olmadı mı acaba
Avatar
cagri - 8 yıl önce
kpss ortaogretim sinava giris belgesi ne zaman yayinlanacak
Avatar
ufuk - 8 yıl önce
Sanırım açıklanmadı hala. Bende bakıyorum ama bulamadım.
Avatar
aslı - 8 yıl önce
ARkadaşlar ortaögretim daha sonra açıklanacak sadece önlisans bu
Avatar
Nursen - 7 yıl önce
Ne zaman aciklanir acaba sinav yerleri sayfada bitmis veya baslamamis diyo bilen varsa yazar mi lutfen
Misafir Avatar
MUHAMMET - 7 yıl önce @Nursen
DAHA ACIKLANMAMIS BUGUN YARIN ACILANACAKMIS
Avatar
Akin - 8 yıl önce
Arkadaslar aciklanan önlisans, liselerin sinavlari kasimda bu yuzden giris yerlerinin aciklanmasida kasimda olur, ayrica liselerin kpss ye giris saati 09:30 dan saat 10:00 a uzatildi bilginize
Avatar
sanane lan - 8 yıl önce
sinav yerleri ne zaman aciklanicak tam tarih yazoin
Avatar
gülenber - 7 yıl önce
arkadaşlar sm yedek gözetmen nedemek