İSG İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı sınav giriş belgeleri yayımlandı

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü, İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı sınavı giriş belgeleri yayımlandı.

İSG İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı sınav giriş belgeleri yayımlandı
25 Nisan 2016 Pazartesi 13:55

2016 İSG (1.Dönem) İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı sınavı giriş belgeleri yayımlandı.

30 Nisan 2016 tarihinde, saat 09.30'da gerçekleştirilecek olan 2016 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 1.Dönem Sınavına (2016-İSG- 1.Dönem)başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

Adaylar, Sınava Giriş Belgesine, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilecekler.

2016 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 1.Dönem Sınavı sınav giriş belgesi için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.