Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı

5-8 Eylül 2016 tarihleri arasında tercihleri alınan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme sonuçları açıklandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı
27 Eylül 2016 Salı 19:58

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilecek sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme sonuçları açıklandı. Detaylar haberimizde;

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Çevre ve Şehircilik Bakanlığı KPSS-2016/5 Tercih Kılavuzunda yer alan sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemlerinin tamamlandığını ve yerleştirme sonuçlarının bugün saat 15.10'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklandığını bildirdi.

Adaylar https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile yerleştirme sonuçlarını öğrenebileceklerdir.

ÖSYM'den konuya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde;
"Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam istihdam edeceği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı KPSS-2016/5 Tercih Kılavuzunda yer alan sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmış olup yerleştirme sonuçları 27 Eylül 2016 günü saat 15.10'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır. Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir"


KPSS-2016/5 Yerleştirme Sonuçları

KPSS-2016/5 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler


Söz konusu duyuruyu görebilmek için TIKLAYINIZ.


ÖSYM tarafından yerleştirilen adaylar, başka bir sınav veya mülakat yapılmaksızın, yerleştirme yapılan sözleşmeli pozisyonlara  Bakanlık tarafından doğrudan atanacaklardır. 

Yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri süresi içinde yerleştirildiği kuruma teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.