ATA AÖF ikinci dönem vize sınavları ne zaman? Atatürk Üniversitesi sınavları

Türkiye'nin ikinci açık öğretim fakültesi sistemini kuran Atatürk Üniversitesi ikinci dönem eğitimleri başladı peki ATA AÖF ikinci dönem sınavları ne zaman başlayacak? 400 bin öğrenciye hizmet veren Atatürk Üniversitesi açık öğretim fakültesi ikinci dönem vize sınav tarihleri nasıl?

ATA AÖF ikinci dönem vize sınavları ne zaman? Atatürk Üniversitesi sınavları
05 Nisan 2016 Salı 11:40

 Yaygın eğitim kurumlarının başında açık öğretim fakülteleri geliyor. Erzurum Atatürk Üniversitesi açık öğretim fakültesi de yaygın eğitim anlamında Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarından. Anadolu Üniversitesi'nden sonra Türkiye'nin açık öğretim fakültesi ihtiyacını karşılayan bir kurum haline gelen Atatürk Üniversitesi ikinci dönem vize sınavları çok yakında başlayacak. 400 bin civarı öğrecinin eğitim aldığı ATA AÖF vize sınavları ne zaman başlayacak? Farklı alanlarda okuyan ve farklı dersleri alan Ata AÖF öğrencilerinin bu ara en çok merak ettiği şey ATA AÖF sınav tarihleri oldu. Peki Ata AÖF 2. dönem sınavları ne zaman başlayacak? 

7 Mart tarihinde ikinci dönem eğitimi başlayan ATA AÖF dersleri 10 Haziran 2016 tarihinde sona erecek. 

ATA AÖF İKİNCİ DÖNEM SINAV TARİHLERİ 2016

kinci dönem vize sınav tarihleri: 25 Nisan ile 8 Mayıs arası

İkinci dönem final sınav tarihleri: 11 - 12 Haziran 2016

İkinci dönem bütünleneme sınav tarihleri: 16 17 Temmuz 2016

2010 yılında eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan ATA AÖF bugün 29 farklı alanda öğrencilere hizmet veriyor. Toplamda 400 bin öğrencinin hizmet aldığı ATA AÖF gün geçtikçe öğrenci sayısını arttırıyor. 

Atatük Üniversitesi açık öğretim fakültesinde okuyan öğrenciler okulun hizmetlerinden oldukça memnun olduğunu, tek sıkıntının sınav sonuçlarının geç açıklanması olduğunu belirttiler. ATA AÖF ikinci dönem sınav tarihleri ayarlanırken bunun tekrar göz önüne alınacağını, idarenin bu konuda hassas davranacağını biliyoruz diye de sözlerine ekleme yaptılar.

İkinci dönem sınavlarının yaklaştığı bugünlerde öğrenciler ayrıca sınavlara çok heyecanlı girdiklerini bir kez daha dile getirdiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.