ATA AÖF final sınavı sonuçları açıklandı! 11-12 Haziran 2016 Ata Aöf sonuç öğren

11-12 Haziran 2016 tarihlerinde yapılan ATA AÖF sonuçları nihayet açıklandı. Binlerce öğrencinin beklediği ATA AÖF final sınavı sonuçları açıklandı. . Ata AÖF Onur Belgesi nasıl alınır? 2016 Ata Aöf final sonucunuzu obs.atauni adresinden rahatlıkla öğrenebilirsiniz. ATA Aöf final sınavı ile ilgili detaylar haberimizde.

ATA AÖF final sınavı sonuçları açıklandı! 11-12 Haziran 2016 Ata Aöf sonuç öğren
22 Haziran 2016 Çarşamba 11:40

150 bin öğrencinin eğitim gördüğü Erzurum Atatürk Üniversitesi  ATA AÖF final sınavı 11-12 Haziran 2016 tarihinde yapılmıştı. Sınava giren yüzbinlerce öğrenci öncelikle ATA AÖF final soru ve cevaplarını merak ediyordu. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim fakültesi geçtiğimiz hafta sınav soru ve cevaplarını açıkladı. Bundan sonra ise sınava giren binlerce öğrenci final sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyordu. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bu merakları giderdi ve ATA AÖF final sınav sonuçları açıklandı.İşte Ata Aöf sınav sonuçlarınızı öğrenmek ve ATA Aöf ile ilgili merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.

11-12 Haziran 2016 tarihlerinde yapılan ATA AÖF Bahar Dönemi dönem sonu sınavlarına binlerce öğrenci girdi. ATA AÖF final sınavına giren öğrenciler merakla soruların ve cevapların açıklanması hemde sonuçların biran önce açıklanmasını bekliyor. Türkiye geneli 70’e yakın sınav merkezinde 4 oturumda gerçekleşen ATA AÖF bahar dönemi final sınavlarında öğrenciler her ders için sorulan 25 soruya cevap verdi. Örgün eğitime kıyasla çok çok basit olan Aöf sınavlarının sonuçları sınava giren öğrenciler tarafından merak ediliyor.

ATA AÖF Final Soru ve Cevapları yayınlandı mı?

Yaklaşık 150 bin kişinin ter döktüğü ATA Aöf sınav soru ve cevapları açıklandı. Sınava giren binlerce kişi sınav soru ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağını merak ediyordu Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF final sınavı soru ve cevaplarını resmi sitesinden açıkladı.

ATA AÖF FİNAL SINAVI SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ


Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sonuçları açıklandı. Geçtiğimiz hafta final soru ve cevaplarının açıklanmasının ardından, ATA AÖF final sonuçları da bugün açıklandı. Aşaıdaki bağlantıya tıklayarak ATA Aöf final sonucunuzu öğrenebilirsiniz. 

ATA AÖF Final Sınav Sonucunuzu Öğrenmek İçin TIKLAYINIZ


Kamu Saati Mobil Uygulamayı indirmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı beğenmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Twitter sayfamızı takip etmek için TIKLAYINIZ


ATA AÖF 2015-2016 Bahar Dönemi bütünleme sınav tarihleri 16-17 Temmuz 2016 tarihlerinde, tek ders sınavı ise 11 Eylül 2016 tarihinde yapılacaktır. 

ATA AÖF Ders Geçme Nasıl Oluyor?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde okuyan binlerce öğrenci ders geçme sistemini merak ediyor. Ata Aöf'de ara sınavların %20'si, yılsonu ve bütünleme sınavlarının %80'i alınarak başarı notu olarak belirleniyor. Öğrencinin geçme veya kalma durumunu başarı notu belirler.

Öğrenciler sınav sonrasında sınav sonucuna itiraz etmek isterlerse bunu sınav açıklandıktan 5 iş günü içersinde Fakülteye yazılı bir dilekçe vererek yapabiliyorlar. 



Ata AÖF Onur Belgesi nasıl alınır?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yönetmeliğinde Onur Belgesi alma şartı şu şekilde açıklanıyor;

Dönem not ortalaması 3,00 ile 3,49 arasında olan öğrenciler onur öğrencisi, 3,50 ile 4,00 arasında olan öğrenciler yüksek onur öğrencisi sayılırlar. Ancak FF notu olan veya disiplin cezası alan öğrenciler belirtilen not ortalamalarını sağlasalar bile onur öğrencisi veya yüksek onur öğrencisi sayılmazlar.



ATA AÖF sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

ata aöf sınav sonucu


Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi final dönemi sınav sonuçlarını ATA AÖF sayfasından öğrenebilirsiniz. ATA OBS sayfasından öğrenci T.C. kimlik numarası ve öğrenci şifresi ile sisteme giriş yapıp sınav sonucunu öğrenebilir. 

Şifresini unutan öğrenci cep telefonuna gelecek onay kodu ile yeni şifre alıp sisteme giriş yapabilir ve final sınav sonucunu öğrenebilir.


Etiketler; #ata aöf
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
v v - 8 yıl önce
aöf çok kolay diyen arkadaş örgün öğretimdede sınav oluyosun hoca sana şurdan çıkacak bu konulara yoğun çalış diyor. bir iki puanın eksik olduğunda hocam puan ver diyebiliyosun. anlamadığın konuda hocaya sorabiliyosun. bir ders için kaldığında dönem başı 250 lira ödemiyosun sonrada tutmuş aöf kolay diyosun. artık 4 yanlış bir doğruyuda görtürüyo içiniz rahat etmiştir
Avatar
Özlm - 8 yıl önce
Örgün eğitime kıyasla çok çok basit olan Aöf sınavlarının ......Derken bir açıklama yapabilir misiniz lütfen?....Çok çok mu basit bu aöf ler????
Misafir Avatar
Ali - 8 yıl önce @Özlm
Evet Dünyada sadece Türkiye'de olan bir sistem, insanlara üniversite hayali satan bir sistem ve geçmesi bir o kadar kolay bir sistem, AÖF'ten mezun olan birisi ile Örgünden mezun olan birisi ile kıyaslanması saçmalıktan başka birşey olmaz. En basit test çözerek üniversite mezunu oluyorsun.