AÖF soru ve cevapları açıklandı 26-27 Kasım 2016

26-27 Kasım 2016 tarihlerinden yapılan AÖF Vize soru ve cevapları açıklandı. Yüzbinlerce öğrencinin girdiği AÖF sınavları başladı. 4 yanlışın 1 doğruyu götürdüğü AÖF soru ve cevapları ile ilgili tüm detaylar kamusaati.com adresinde. E-Kampüs üzerinden vize sorularını öğrenme ile ilgili detaylar haberimizde.

AÖF soru ve cevapları açıklandı 26-27 Kasım 2016
28 Kasım 2016 Pazartesi 13:20

26-27 Kasım 2016 tarihlerinde yapılacak Açıköğretim Fakültesi Vize sınavları başladı. Yüzbinlere AÖF öğrencisi, bugün yapılan Vize sınavlarında ter döktü. Peki AÖF soru ve cevapları yayınlandı mı? 4 yanlışın 1 doğruyu götürdüğü AÖF sınavlarının soru ve cevapları merak ediliyor. AÖF, vize soru ve cevapları açıkladı. 

AÖF'de 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor

ÖSYM sınav sisteminde kullanılan 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor uygulaması bu dönem AÖF sınavlarında da uygulamaya koyuldu. AÖF öğrencileri bu uygulamaya tepki gösterirken, soruların cevapları daha da merak edilmeye başladı. 

AÖF Final sınavları ne zaman yapılacak?

Güz Döneminde yapılan AÖF sınavlarından sonra öğrenciler final sınavlarının ne zaman yapılacağını merak ediyor. 26-27 Kasım 2016 tarihlerinde yapılan vize sınavları sonrasında adaylar, 14-15 Ocak 2017 tarihlerinde yapılacak. 

AÖF soru ve cevapları e-Kampüs üzerinden derslerim sekmesinden ulaşılabilinecek. 

AÖF Soru ve cevapları için TIKLAYINIZ
 


Etiketler; #aöf
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nnejrj - 7 yıl önce
SoruLarin cevapları ne zamna yayinlanir
Avatar
merve - 7 yıl önce
ya ne zaman açıklanacak
Avatar
meral - 7 yıl önce
Acklansn artik ya
Avatar
Metin - 7 yıl önce
Sabır!!!!iş olacağına varır.