AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?

Geçtiğimiz hafta sonu binlerce öğrenci AÖF bahar dönemi vize sınavlarına girdi. Peki 2016 aöf sonuçları ne zaman açıklanacak? Milyonlarca öğrencinin yaygın eğitim kapsamında öğrenim gördüğü AÖF sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sonuçları ile ilgili tüm gelişmeler haberimizde.

AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?
25 Nisan 2016 Pazartesi 00:18

Binlerce kişinin dışarıdan okuduğu Açıköğretim Fakültesi İlkbahar dönemi vizeleri geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. 16-17 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen sınavlarda birçok öğrenci ter döktü. Peki binlerce öğrencinin girdiği AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? Öğrencilerin genelde AÖF sınav sonuçları açıklanma süresinden şikayet etmesi Açık Öğretim Fakültesini bu konuda tedbir almaya zorluyor. Peki bu tedbirler sonucu AÖF sonuçları açıklanma tarihinde bir değişiklik olacak mı?

Çok puan istemeyen ve düşük puanlar ile insanların üniversite okumasına olanak veren Açıköğretim Fakültesi, bir dönemde vize ve final olmak üzere 2 sınav yapıyor. Çan sisteminin olduğu AÖF ilkbahar dönemi vize sınavları 16-17 Nisan tarihlerinde gerçekleşti.  Okumanın çok kolay olduğu açıköğretim fakültesi Türkiye'de 3 üniversitede bulunuyor. Bunlar, Anadolu Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi. Açıköğretim fakültesinde okumak isteyenler düşük puanlarla rahatça istediği bölümlerde okuyabiliyor ve  kolayca üniversite mezunu olabiliyor. 

AÖF Sınav soru ve cevapları açıklandı mı? 

16-17 Nisan tarihlerinde Aöf sınavına giren öğrenciler, AÖF sınav sorularını rahatça öğrenebilirler. Öğrencilerin yapması gereken,  gereken   http://sinav.eogrenme.anadolu.edu.tr/  bağlantısına tıklayarak Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sınav Yayımlama Sistemi'ne öğrenci numarası/ T. C. kimlik numarası ve öğrenci şifresiyle giriş yapmak. Böylelikle AÖF Bahar dönemi vize soru ve cevaplarına rahatça ulaşabilecekler. 

AÖF Sonuçları Açıklandı mı?

16-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen AÖF Bahar Dönemi vize sonuçları henüz açıklanmadı. Yaklaşık 1 hafta önce gerçekleştirilen sınavın sonuçlarının yakın bir zamanda açıklanması bekleniyor. AÖF sınav sonuçları açıklandığı anda sitemizden öğrenebileceksiniz.

2016 AÖF Bahar dönemi sınav sonuçları yayımlandığı an tarafınıza bildirim almak isterseniz Android uygulamamızı ücretsiz indirebilirsiniz. Kamu Saati Android uygulamasını indirmek aşağıdaki linke tıklayınız.

KAMUSAATİ Android uygulamasını indirmek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.