AÖF güz dönemi dönem sonu sınav soruları ve cevapları açıklandı

Birçok adayın heyecanla beklediği AÖF güz dönemi 2016 sınav sonuçları açıklandı. Açık öğretim fakültesine kayıtlı öğrenciler her AÖF sınavı sonrası AÖF sınav sorularının yayımlanmasını cevapları kontrol etmek adına bekliyor. AÖF güz dönemi sorularına nasıl bakarım diye düşünen adaylar detaylar haberimizde.

AÖF güz dönemi dönem sonu sınav soruları ve cevapları açıklandı
26 Ocak 2016 Salı 11:13

Açık öğretim fakültesine kayıtlı milyonlarca öğrenci 23 24 Ocak tarihlerinde açık öğretim fakültesi güz dönemi final sınavlarına girmiş ve sınav sorularının açıklanmasını merakla bekliyordu.

AÖF sınav soruları Anadolu Üniversitesi'nin sınav öğrenme sayfasından erişime açıldı..

AÇF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

AÖF sınav soruları ve cevaplarına nasıl bakılır?

Adayların ilk yapması gereken aşağıda paylaştığımız PDF dosyasından hangi sınava girdiğini bulmak. Girdiği sınavın oturum kodunu not etmek. Girilen sınavın yanında oturum kodu yer alır. Daha sonra kitapçık kodları sayfasına gelerek oradan bu kodla ilgili kitapçığı bulmak.

Öncelikle oturum kodlarının yer aldığı pdf dosyasını buradan indiriyoruz. Bu dosyadan girdiğiniz sınavı bulup oturum kodunu alıyorsunuz.

Örneğin:

aof sınav soruları

Bu sayfada 2. oturum yazan yerin yanındaki 2180 oturum kodunu alıyoruz.

Daha sonra bu bağlantıdan oturum kodunuzla kitapçığınızı bulup inceliyorsunuz.




AÖF DERS GEÇME NOTU KAÇ ?


AÖF SINAV GEÇME NOTLARI

84 – 100 AA 4,00 Geçti

77 – 83 AB 3,70 Geçti

71 – 76 BA 3,30 Geçti

66 – 70 BB 3,00 Geçti

61 – 65 BC 2,70 Geçti

56 – 60 CB 2,30 Geçti

50 – 55 CC 2,00 Geçti

46 – 49 CD 1,70 Ortalamaya Bazlı Geçti

40 – 45 DC 1,30 Ortalamaya Bazlı Geçti

33 – 39 DD 1,00 Ortalamaya Bazlı Geçti

0 – 32 FF 0,00 Kaldı

AÖF TEK KULLANIMLIK ŞİFRE NASIL ALINIR?

Sisteme kaydınız bulunmuyorsa sayfanın hemen altında yer alan, “Tek Kullanımlık Kod ile oturum açmak istiyorum” bölümüne tıklamanız, açılan sayfada "Tek Kullanımlık Kod isteğinde bulunun" linkine basmanız gerekmektedir. Açılan sayfada TC kimlik No ve Telefon Numarasını girdikten sonra "Telefonuma mesajı şimdi gönder" butonuna tıklamanız gerekmektedir.

Tek kullanımlık şifreniz geldikten sonra, TC kimlik numaranıza özel gelecek olan tek kullanımlık kodu sisteme girmeniz gerekecektir.

SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Yukarıda bahsedilen açıklamalardan pay biçilirse, AÖF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihler konusunda da bu ertelemelerin etkili olacağı söylenebilir. Normal koşullarda sınavın gerçekleştirilmesinin en fazla 15 gün sonrasında açıklanan AÖF sınav sonuçlarının, bu dönem oluşan ertelemeler nedeniyle biraz daha geç bir tarihte açıklanması mümkün olabilir.



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.