8 Ekim MTSAS sonuçları açıklandı mı?

Ekim 2016 MTSAS sınavı sonrasında adaylar beklediği sınav sonuçları için MEB açıklama yaptı. 8 Ekim Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayları Sınavı (MTSAS) sonuçları açıklandı mı?​

8 Ekim MTSAS sonuçları açıklandı mı?
11 Ekim 2016 Salı 12:32

8 Ekim 2016 MTSAS sınavı sonrasında adaylar sonuçların açıklanmasını beklemeye başladı.  Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) sınav sonuçları için açıklama yaptı. 
 

8 Ekim MTSAS sonuçları


8 Ekim 2016 MTSAS sınavı hakkında açıklama yapan MEB, sınav sonuçlarının sınavdan 15 gün sonra açıklanacağını duyurdu. MEB'in resmi internet sayfasından öğrenilecek olan Özel Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınav Sonuçlarına ulaşmak için aday sadece T.C. kimlik numaraları ile ulaşabilecek.

Özel MTSK müdürlükleri ise Özel MTSK Modülünden kurum kodunu ve şifresini girerek sınava giren adayların sonuç listesine ulaşabilecek.

Sınav sonuçları açıklandığında aşağıdaki link aktif hale gelecektir. Linkten sonuçları öğrenebilirsiniz.

8 Ekim MTSAS sonuçları için TIKLAYINIZ.

8 Ekim 2016 MTSAS soru ve cevapların için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.