2016 YDS İlkbahar Dönemi başvuruları sona eriyor

3 Şubat 2016 tarihinde başlayan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) ilkbahar dönemi başvuruları bugün sona eriyor.

2016 YDS İlkbahar Dönemi başvuruları sona eriyor
15 Şubat 2016 Pazartesi 13:15

3 Şubat 2016 tarihinde başlayan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) ilkbahar dönemi başvuruları  bugün sonra eriyor.  Yılda 2 kez yapılan YDS'ye girmek isteyen adaylar, sınav başvuruları bugün gerçekleştirmesi gerekiyor..

Adaylar 3 Şubat-15 Şubat tarihleri arasında ÖSYM'nin internet sitesinden başvurularını yapabilecekler. Binlerce kişinin gireceği YDS sınavının ücreti 80 TL olurken, ücret başvuru yapıldıktan sonra bankaya yatırılacak.

YDS sınav ücretinin yatırılmasının son tarihi ise 16 Şubat 2016 Salı günü olarak açıklanmıştı.

27 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek sınavın sonuçları 14 Nisan'da açıklanacak. Başvuru yapan adaylar sınav ile ilgili klavuz ve başvuru formuna ÖSYM'nin sitesinden ulaşabilirler.

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) İlkbahar Dönemi Sınavına başvruda bulunmak için TIKLAYINIZ


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.