2016 ÖSYS tercih kitabı yayımlandı

Binlerce adayın merakla beklediği 2016 ÖSYS tercih kitabı yayımlandı. Detaylar haberimizde;

2016 ÖSYS tercih kitabı yayımlandı
12 Kasım 2016 Cumartesi 15:40

Binlerce adayın merakla beklediği 2016 ÖSYS tercih kitabı yayımlandı. ÖSYM konuya ilişkin resmi internet adresi üzerinden bir duyuru yayımladı. 

2016-Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi Adayların Yükseköğretim Programlarına İlişkin Tercihleri” adlı Kitapın yayınlanması başlıklı duyurusuna göre, 2016 ÖSYS merkezi yerleştirme döneminde bulunan üniversite grupları ve üniversiteler toplamı, üniversiteler, fakülte ve yüksekokullar ve yükseköğretim programlarının detayları belli oldu. Ayrıca Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin 2016 ÖSYS ek yerleştirme dönemi için de üniversite grupları ve üniversiteler toplamı, üniversiteler, fakülte ve yüksekokullar ve yükseköğretim programlarının tamamı yayınlandı.

ÖSYM'den yapılan duyuru şu şekilde;

“2016-Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi Adayların Yükseköğretim Programlarına İlişkin Tercihleri” Adlı Kitabın Yayımlanması

“2016-Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi Adayların Yükseköğretim Programlarına İlişkin Tercihleri” adlı Kitap, 11 Kasım 2016 tarihinde saat 15.00’den itibaren ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr  internet adresinden yayımlanacaktır.

Adaylara saygıyla duyurulur.''

İlgili kitaba buradan ulaşabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.