TEOG 1. nakil sonuçları açıklandı - MEB son dakika

TEOG 1. nakil sonuçları bugün MEB tarafından açıklandı. Milyonlarca öğrencinin yanı sıra ailelerinde heyecanla beklediği TEOG 1. nakil sonuçları e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'nde sorgulanıyor. Eğer nakil sonuçlarından memnun kalmak istemeyen öğrenciler boş kontenjanlar ile 2. nakil başvurularını yapabilecek. Bu öğrencilere verilecek ikinci şans olacak.

TEOG 1. nakil sonuçları açıklandı - MEB son dakika
21 Ağustos 2017 Pazartesi 11:20

Liseli olmak için heyecanlı bekleyiş yaşayan milyonlarca öğrenci için bugün Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) TEOG 1. nakil sonuçlarını açıkladı. Erişime açılan sonuçlara öğrencler E-Okul ve Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden bakabilecek. Bunun için sadece T.C. kimlik numarası ve doğum tarihi istenecek. 

E-OKUL SİSTEMİ TEOG 1. NAKİL SONUÇLARI SORGULAMA 

TEOG 2. nakil başvuruları ne zaman?

TEOG 1. nakil sonuçlarının açıklanması ile birlikte 2. nakil başvuruları 21 Ağustos itibari ile başlayacak. Kısa süreli olacak olan başvurular e-okul sistemi üzerinden yapılacak. TEOG 2. nakil başvuruları 25 Ağustos'ta sona erecek.

Kısa süre içerisinde ise sonuçlar yine MEB tarafından açıklanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.