LYS-4 Sosyal Bilimler Soruları Nasıldı, Hatalı Soru Var mı?

LYS-4 Sosyal Bilimleri soru ve cevapları merak ediliyor. Yüzbinlerce adayın ter döktüğü LYS Sosyal Bilimler, Tarih, Coğrafya, Felsefe ve Din Kültürü soruları tartışılıyor. Peki LYS Tarih ve Coğrafya soruları nasıldı, hatalı soru var mı? ÖSYM'nin gerçekleştirdiği LYS-4 ile ilgili merak edilenler haberimizde.

LYS-4 Sosyal Bilimler Soruları Nasıldı, Hatalı Soru Var mı?
10 Haziran 2017 Cumartesi 12:05

İyi bir üniversite için girilen Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) ilk oturumu bugün gerçekleşti. 10 Haziran 2017 tarihinde yüzbinlerce öğrenci LYS-4 Sosyal Bilimler sınavında ter döktü. Tarih, Coğrafya, Din Kültürü ve Felsefe sorularına yanıt veren adaylar, sınav sonrasında soruları tartışıyor. Peki LYS-4 Sosyal Bilimler testi nasıldı? Adaylar Tarih ve Coğrafya derslerinde hatalı soru var mı merak ediyor. LYS Sosyal Bilimler testi ile ilgili merak edilenler haberimizde. 

LYS-4 SOSYAL BİLİMLER SORULARI NASILDI?

2017 LYS-4 Sosyal Bilimler soruları sosyal medayada paylaşılıyor. Tarih, Coğrafya, Felsefe ve Din Kültürü ile ilgili sorulara yanıt veren adaylar, soruların geçtiğimiz yıllara göre daha kolay olduğunu ifade etti. 

Sosyal bilimler sınavına katılan adaylar LYS-4 sorularının kolay olduğunu ifade etti. Tarih sınavında zorlandıklarını ifade eden adaylar, Coğrafya sorularının da eleyici olduğunu söyledi. Sosyal bilimler sınav soruları nasıldı diye merak eden adaylar herkesin verdiği cevaplarla kendi cevaplarını karşılaştırıp kendi sınavı hakkında değerlendirmelerde bulunuyor. Sizce sosyal bilimler sınavı soruları zor muydu kolay mıydı? Sayfanın en altındaki yorum bölümünden yazarsanız görüşünüz yayımlanacaktır. 

Sınav ile ilgili henüz hatalı soru tartışması yapılmadı. ÖSYM Sosyal Bilimler Testi sorularını yayımladığı an daha sağlıklı yorumlar gelecektir. 

Sayfanın en altındaki yorum bölümünü kullanarak hatırladığınız sosyal bilimler sorularını ekleyebilirsiniz. Yorumunuz editörümüz tarafından kontrol edilip bu sayfaya, bu bölüme eklenecektir. 

LYS-4 Tarih Soru ve Cevapları için TIKLAYINIZ

LYS-4 Felsefe, Coğrafya ve Din Kültürü Soru ve Cevapları için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Elif - 7 yıl önce
Arkadaşlar coğrafyada klasik soruda kiel kanalı yerine kiel boğazı yazdım puan alırmıyım?
Misafir Avatar
5858 - 7 yıl önce @Elif
elif sanırım boğaz yada kanal yazmaman gerekiyodu adını sormuş sana kiel desen kafi
Avatar
Namağdur - 7 yıl önce
Valla şimdi kolaydı desem zor geçen arkadaşların beddua treni çarpar zordu desem yalan olur en iyisi "çalışana kolaydı kardeşim" demek
Avatar
kübra - 7 yıl önce
zordu ama yaptım çünkü ben zekiyim
Misafir Avatar
atski - 7 yıl önce @kübra
helal
Avatar
Rabia - 7 yıl önce
Coğrafya zordu tarih ortaydi felsefede de secici sorular vardı
Misafir Avatar
sahnıseman - 7 yıl önce @Rabia
ağla
Avatar
Özcann - 7 yıl önce
Sonuclar açıklandığında görecegiz artikk
Avatar
Mşa - 7 yıl önce
Sınava girmedim yaa
Avatar
mehmet - 7 yıl önce
arkadaşlar ben felsefe sorusunda gerileme yerine gerilme yazdım puan gelirmi
Avatar
mehmet - 7 yıl önce
arkadaşlar bence açık uçlu soruları sırf öğrenci elemek için harika bir sistem çünkü doğru bildiiğin soruyu bile orda yazzdığında hem baya zaman gidiyor hemde yanlış yazma ihtimali yüksektir değilmidir