LYS-4 Sosyal Bilimler Soru ve Cevapları Burada

LYS-4 Sosyal Bilimler Soru ve cevapları yayımlandı mı? 90 sorunun sorulduğu ve 135 dakika süren LYS-4 Sosyal Bilimler sınavı sona erdi. Adaylar, LYS-4 Tarih, Coğrafya, Felsefe soru ve cevaplarını merak ediyor. 2017 LYS ile ilgili merak edilenler haberimizde.

LYS-4 Sosyal Bilimler Soru ve Cevapları Burada
10 Haziran 2017 Cumartesi 12:35

10 Haziran 2017 tarihinde yüzbinlerce öğrenci LYS-4 Sosyal Bilimler sınavında ter döktü.  Saat 10.00'da başlayan sınav 135 dakika sürdü. Sınavdan çıkan adaylar soru ve cevapları merak ediyor. Peki LYS 4 Sosyal Bilimler sınavı soruları ve cevapları yayımlandı mı? ÖSYM tarafından resmi bir açıklanma yapılmazken biz Kamu Saati olarak sizlerden yorum olarak gelen Sosyal Bilimler sorularını ve cevaplarını bu sayfada yayımlayacağız. 

Yüzbinlerce aday saat 10.00'da başlayan LYS-4 Sosyal Bilimler Sınavında 90 Soruya yanıt verdi. 135 Dakika süren sınav sonrasında adaylar soru ve cevapları merak ediyor. Tarih, Coğrafya-2 ve Felsefe Grubu ile Din kültürü ve ahlak bilgisi testleri için üç ayrı soru kitapçığı kullanıldı. Peki ÖSYM soru ve cevapları ne zaman açıklayacak? İşte detaylar. 

Sınavdan çıkan adaylar şüphesiz LYS-4 Sosyal Bilimler Testi soru ve cevaplarını merak ediyor. ÖSYM henüz soru ve cevapları yayınlamadı. ÖSYM soru ve cevapları açıklandığında haberimizden ulaşabilirsiniz. Sizlerden gelen yorumlar ile birlikte, sosyal bilimler testi soru ve cevaplarını yayınlayacağız. Dilerseniz sayfa sonunda yer alan "Yorum" bölümüne, sınav ile ilgili görüşlerinizi yazabilirsiniz. 

2017-Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS-4, LYS-1, LYS-2, LYS-5, LYS3) Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.