LYS-3 Edebiyat Soru ve Cevapları Burada 18 Haziran 2017

2017 LYS edebiyat soru ve cevapları yayımlandı mı? Yüz binlerce adayın ter döktüğü LYS maratonu sona erdi. Sınavdan çıkan adaylar Edebiyat soru ve cevaplarını merak ediyor. LYS-3 Edebiyat -Coğrafya sınav soruları ve cevaplarıyla ilgili tüm detayları ve analizleri bulabilirsiniz.

LYS-3 Edebiyat Soru ve Cevapları Burada 18 Haziran 2017
18 Haziran 2017 Pazar 12:20

Yüzbinlerce aday ter döktüğü LYS-3 Edebiyat Sınavı Soruları ve Cevapları merak ediliyor.  Adayların LYS serüveni bugün yapılan LYS-3 edebiyat ve coğrafya ile sona erdi. Peki LYS-3 edebiyat soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak? ÖSYM LYS soru ve cevaplarını gün içerisinde açıklaması bekleniyor. 

LYS EDEBİYAT SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI MI?

2017 LYS-3 edebiyat soruları henüz açıklanmadı. Ancak açıklandığı an tam burada PDF indirme linki yer alacaktır. Siz de edebiyat sorularını ve cevaplarını hızlıca öğrenmek için bu sayfayı sürekli kontrol edebilirsiniz. 

2016 LYS edebiyat sınavına katılan öğrenciler her sene olduğu gibi bu sene de sınavdan hemen sonra sınavda çıkan soruları, sorularla ilgili yorumları veya sınavla ilgili en ufak bir bilgiyi arıyorlar. Bu sebeple bilgiye hızlı bir şekilde ulaşmak istiyorlar. 

2017 LYS-4, LYS-1, LYS-2, LYS-5, LYS-3 (Sosyal Bilimler, Matematik, Fen Bilimleri, Yabancı Dil, Edebiyat-Coğrafya):
Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarının Yayımlanması

10-11 Haziran 2017 tarihlerinde uygulanan LYS-4 (Sosyal Bilimler)LYS-1 (Matematik), 17 Haziran 2017 tarihinde uygulanan LYS-2 (Fen Bilimleri), LYS-5 (Yabancı Dil) ile 18 Haziran 2017 tarihinde gerçekleşen LYS-3 (Edebiyat-Coğrafya) Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarına, 18 Haziran 2017 tarihinde saat 13:30’dan itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişilebilecektir.

 2017-LYS’de kullanılan sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM’ye aittir. ÖSYM’nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.

Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2017-Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS-4, LYS-1, LYS-2, LYS-5, LYS3) Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı


2017 LYS Soru Tartışma, Uzman ve Aday Görüşleri için TIKLAYINIZ


LYS Edebiyat sınavı saat 10.00'da başladı ve Coğrafya sınavıyla birlikte gerçekleşti.

Kamusaati olarak LYS edebiyat soruları ve cevap anahtarının ÖSYM tarafından yayımlanacağı anı büyük bir titizlikle takip ediyoruz. Edebiyat-Coğrafya soruları yayımlandığı an bu sayfada biz de sizlere duyuracağız. Soruları ve cevap anahtarını herkesten önce öğrenmek isterseniz android uygulamamızı indirebilirsiniz. Android uygulamamız üzerinden size ücretsiz bildirim göndereceğiz.

Uygulamayı indirmek için tıklayınız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Byangry - 7 yıl önce
Aminakodumun oğlu madem yayınlanmadı cevaplar neden cevaplar burada diye başlık atıyon it
Avatar
haticenur - 7 yıl önce
Hakli cocuk ahah