İçişleri Bakanlığı Programcı Unvan Değişikliği Sınavı duyurusu

MEB, İçişleri Bakanlığı tarafından belirtilen kadro için yapılacak unvan değişikliği sınav ilanını yayımladı.

İçişleri Bakanlığı Programcı Unvan Değişikliği Sınavı duyurusu
28 Şubat 2018 Çarşamba 13:04

Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden, İçişleri Bakanlığı tarafından belirtilen kadro için yapılacak unvan değişikliği sınavı yapılacağını duyurdu.

İçişler Bakanlığı, Yargı Kararı Gereği Programcı Unvan Değişikliği Sınavı 18 Mart 2018 tarihinde saat 10:00'da Ankara'da yapılacak. 

Yargı kararı gereğince İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünce bildirilen adaylar sınava alınacak. Adaylar fotoğraflı sınav giriş belgelerini 12 Mart 2018 tarihinden itibaren www.meb.gov.tr internet adresinden alabilecekler.

Sınavlarda çoktan seçmeli 4 (dört) seçenekli testlerden oluşan A ve B soru kitapçığı kullanılacak. Adaylar sınava gelirken yanlarında iki adet siyah uçlu kurşun kalem, silgi ve kalemtraş bulunduracaklar. Ayrıca adaylar sınava şeffaf şişe içinde su getirebilecekler.

Adaylar sınava, fotoğraflı sınav giriş belgesi, personel kimlik kartı ve geçerli kimlik belgelerinden birisi (T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı, T.C. kimlik kartı, geçerlik süresi devam eden pasaport veya sürücü belgesi) ile girecekler. Fotoğraflı sınav giriş belgesi, personel kimlik kartı ve geçerli kimlik belgesi yanında olmayan adaylar sınava alınmayacak.

Sınav soru ve cevap anahtarları 20 Mart 2018 tarihinden itibaren www.meb.gov.tr/  http://odsgm.meb.gov.tr internet adresinden yayımlanacak. Sınav sonuç bilgileri ise 06 Nisan 2018 tarihinden itibaren www.meb.gov.tr ile www.icisleri.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacak.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.