ATA AÖF geçme notu kaç oldu? İşte yeni geçme notu

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin (ATA AÖF) geçme notunda değişiklik yapıldı. Ders geçme notu kaç oldu?

ATA AÖF geçme notu kaç oldu? İşte yeni geçme notu
16 Şubat 2017 Perşembe 16:15

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin (ATA AÖF) geçme notunda değişiklik yapıldı. Resmi internet sayfasından yapılan açıklamada ders geçmek için belirlenen alt limit daha da düşürüldü. Açıköğretim okuyan adaylar yeni geçme notu ile daha kolay bir şekilde dersleri geçebilecek.

Ders geçme notu kaç oldu?

ATA AÖF'nin bugün yaptığı açıklamaya göre alt limit olarak belirlenen 35 notu 5 puan daha düşürülerek 30'a indirildi. 

İşte üniversitenin açıklaması:

"Sizlerden gelen yoğun talep üzerine, ders geçme baraj notu olarak kullanılan “Alt Limit (AL)” değerinin 35’den 30’a düşürülmesi teklifimiz Üniversitemiz Senatosu tarafından kabul edilmiştir. Yarıyıl sonu sınav değerlendirmesi AL = 30’a göre yapılmış ve ilan edilmiştir.

Siz değerli öğrencilerimizin lehine olan bu düzenlemenin zaman alması nedeniyle sınav sonuçlarının açıklanması birkaç gün gecikmiştir. Bu konuda göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, bütünleme sınavında başarı oranının daha da yükseleceğine olan inancımızı ifade ederek, başarılar dileriz."


Etiketler; #ata aöf
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail hakkı - 5 yıl önce
Vize 32.5 final.12.5 bütünleme.26.25 geçer mi
Avatar
nursel - 5 yıl önce
ben vıze sınavında 6,25 fınal sınavında 32,25 aldın butunleme sınavında ıse 36, 25 aldım ne olur bırı bana gectın desın 3 yıldır ugrasıyorum yanlız ıngılizce dersım kaldı okulun bıtmesıne
Misafir Avatar
malesef - 5 yıl önce @nursel
malesef bayan geçemediniz lütfen biraz gayret edin
Avatar
Muhammed Onur ay - 5 yıl önce
Yahu geçme notu 30 sa ben bütünleme den 37.5 alıp nasıl geçemiyorum ya
Avatar
gralın oğlu44 - 4 yıl önce
vize 17.5 final 30 geçermi