2018 YKS AYT Sayısal Alan - Matematik, Fizik, Kimya ve Biyoloji Soru ve Cevapları!

2017 AYT YKS oturumu sona erdi. Sınavdan çıkan adaylar kendi alanlarına göre çözdüğü testlerin soru ve cevaplarını merak etmeye başladı. Dünkü sınavın kolay geçtiğini söyleyen adaylar bugün kendi alanlarından girdi. YKS AYT Sayısal alan - Matematik, Fizik, Kimya ve Biyoloji soru ve cevaplarını merak ediyor. Peki 1 Temmuz YKS AYT sınavı nasıldı, hatalı soru var mı?

2018 YKS AYT Sayısal Alan - Matematik, Fizik, Kimya ve Biyoloji Soru ve Cevapları!
01 Temmuz 2018 Pazar 12:30

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Alan Yeterlilik Testi (AYT) Oturumu sona erdi. 1 Temmuz 2018 tarihinde sınava giren adaylar  Matematik, Fizik, Kimya ve Biyoloji Sorularında ter döktü. Sınavdan çıkan adayları YKS AYT soru ve cevaplarını merak ediyor. ÖSYM soru ve cevapları yayınladı mı? İşte detaylar...

Yüzbinlerce öğrenci AYT sınavında kendi alanındaki sorulara yanıt verdi. Sınavın ardından yaptığı soruların doğruluğunu kontrol etmek için soru ve cevapları merak ediyor. ÖSYM, 2018 AYT YKS Soru ve Cevaplarını henüz yayınlamadı. Açıklandığı anda haberimizde olacak.

Sınavdan çıkan adaylar sosyal medya üzerinden çok fazla yorum yapıldı. Öğrenciler ve veliler Twitter, Facebook üzerinden paylaşımlarda bulundu. AYT YKS soruları binlerce kişi tarafından tartışılıyor.  Matematik, Fizik, Kimya ve Biyoloji soru ve cevapları ile ilgili yorumlara haberimizden ulaşabilirsiniz.

2018 YKS sınavı sosyal medya yorumları! AYT sınavı nasıldı?

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.