2018 MEB Bursluluk Sınavı (PYBS İOKBS) Soru ve Cevapları ne zaman açıklanacak?

On binlerce öğrencinin bursa almak için girdiği 2018 Bursluluk Sınavı saat 12.00'da sona erdi. Sınavdan çıkan öğrenciler, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve Hazırlık Sınıfı PYBS soru ve cevaplarının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. MEB İOKBS Bursluluk sınavı soru ve cevaplarını açıkladı mı? İşte yanıtı...

2018 MEB Bursluluk Sınavı (PYBS İOKBS) Soru ve Cevapları ne zaman açıklanacak?
03 Haziran 2018 Pazar 11:14

2018 PYBS İOKBS, MEB tarafından 3 Haziran pazar günü gerçekleştirildi. On binlerce öğrenci İlköğretim ve Örtaöğretim Kurumları Parasız Yatılı Bursluluk Sınavı'nda sorulara cevap verdi. Sınavın erdından en merak edilen konular, sınavın ne zaman açıklanacağı ile soru ve cevapların yayınlanıp yayınlamadığı oldu. Sınavdan çıkan adaylar soru ve cevapları merak ediyor.  5., 6., 7., hazırlık sınıfı, 9., 10 ve 11 inci sınıfların sınavı,  3 Haziran 2018 yurt içi ve yurt dışı sınav merkezlerinde Türkiye saatiyle 10.00’da merkezi sistemle aynı anda başlayıp, tek oturum olarak gerçekleşti. 

Sınavda öğrenciler 4 (dört) seçenekli 100 soruya yanıt verdi. Öğrencilere 120 dakika süre tanındı. Sınav sonrasında sorular ve cevaplar merak ediliyor. MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü soru ve cevapları ne zaman açıklayacak merak ediliyor. 

Bursluluk Sınavı soru ve cevaplarını MEB'in hafta içerisinde açıklaması bekleniyor. MEB daha soru ve cevapları açıklamadı. Açıklandığı anda haberimizden ulaşabilirsiniz...

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Soruları ve Cevap Anahtarları

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vbcj - 6 yıl önce
slm