2018 KPSS Ortaöğretim - Lise sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM sınav takvimi

2018 KPSS ÖABT, Lisans sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Yüz binlerce adayın girdiği sınavların sonuçları ne zaman açıklanacağı sınav sonrasında merak ediliyor. Peki sonuçlar saat kaçta açıklanacak? İşte yüz binlerce lisans ve öğretmen adayının merak ettiği 2018 KPSS sonuçları ile ilgili detaylar...

2018 KPSS Ortaöğretim - Lise sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM sınav takvimi
07 Ekim 2018 Pazar 10:30

2018 KPSS Ortaöğretim - Lise  sınavı bugün yapıldı. 7 Ekim Pazar günü saat 10.15'te başlayan sınavda adaylara 130 dakika süre tanındı. 2 saatten fazla süren sınavda 3 milyon aday ter döktü. Sınavdan çıkan adayların aklına ilk gelen sorular sınavın ne zaman açıklanacağı ile soru ve cevapları oldu. 2018 KPSS Ortaöğretim (Lise) sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Soru ve cevaplar  ne zaman açıklanacak? 

Sınavın ardından sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı. 130 dakika süren sınav sonrasında adaylar 2018 KPSS sınav sonuçlarının ne zaman, saat kaçta açıklanacağını merak etmeye başladı. Bu nedenle araştırma yapan adaylar için detaylı bilgi haberimizde yerini aldı. 

KPSS Ortaöğretim - Lise Sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

ÖSYM tarafından yayımlanan duyuru takvimine göre sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden öğrenebilecekler. ÖSYM sınav takvimine göre sınav sonuçları 8 Kasım 2018 tarihinde açıklanacak. 

2018 KPSS Ortaöğretim soru ve cevapları! ÖSYM 7 Ekim 2018

2018 KPSS Ortaöğretim - Lise Sosyal Medya Yorumları -ÖSYM 7 Ekim 2018

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.