2018 KPSS ÖABT branş soru ve cevapları! ÖSYM 5 Ağustos 2018

2018 KPSS ÖABT bugün yapıldı. 75 dakika sınavda ter döken adaylar sınav sonrasında soru ve cevaplarını araştırmaya başladı. KPSS ÖABT soru ve cevaplarını Kamusaati.com'da bulabilirsiniz. 5 Ağustos tarihinde yapılan KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi sınavı sona erdi. KPSS ÖABT soru ve cevapları açıklandı mı, yayınlandı mı? 2018 KPSS sınıf, matematik, edebiyat dahil olmak üzere 17 branşın soru ve cevaplarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

2018 KPSS ÖABT branş soru ve cevapları! ÖSYM 5 Ağustos 2018
05 Ağustos 2018 Pazar 11:00

5 Ağustos 2018 Pazar günü yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sona erdi. Öğretmen olmak için girilen sınavda yüzbinlerce aday ter döktü. 17 farklı branşın aynı anda yapıldığı KPSS ÖABT soru ve cevaplarına açıklandığı andan itibaren haber sayfamız güncellenecektir. KPSS ÖABT branş soru ve cevaplarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

ÖSYM  bugün yapılan KPSS ÖABT sınavı soru ve cevaplarını henüz açıklamadı. Açıklandığı anda haberimizden ulaşabilirsiniz. Sınavların soru ve cevap anahtarı açıklandığında aşağıdaki listede linkler aktif olacaktır. Mavi olarak işaretlenen soru ve cevaplara ulaşabilirsiniz. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.