2017 LYS tercih sonuçları saat kaçta açıklanacak? ÖSYM sorgula öğren

2017 LYS tercih sonuçlarının ÖSYM tarafından açıklanması bekleniyor. Twitter'dan yapılan tepkiler nedeniyle ne zaman açıklanacağı ÖSYM tarafından açıklanmıştı. 2017 LYS tercih sonuçları saat kaçta açıklanacak? ÖSYM giriş sorgulama ekranı

2017 LYS tercih sonuçları saat kaçta açıklanacak? ÖSYM sorgula öğren
07 Ağustos 2017 Pazartesi 17:10

LYS tercihlerinin tamamlanmasının ardından adaylar heyecanla kazanacakları üniversitenin neresi olduğunu merakla beklemeye başladı. ÖSYM'nin ne zaman açıklayacağını adaylara duyurmaması nedeniyle Twitter'dan çok fazla tepki gösterildi ve Trend Topic oldu. Adayların sosyal medyadan yaptığı tepkilerinden bir gün sonra yani 4 Ağustos 2017 tarihinde ÖSYM LYS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını söyledi. Bu açıklama da Twitter adresinden gelmişti. Peki ama saat kaçta tercih sonuçları açıklanacak? 

Twitter hesabında yapılan açıklamada sonuçların saat kaçta açıklanacağı konusunda bir açıklama yapmadı. Kesin bir saat yok. Tercih sonuçlarının saat 17:00 ila 23:59 arası açıklanması bekleniyor. Sınav merkezi en son KPSS ÖABT sonuçlarını açıklamıştı. Açıkladığı saat: 21:15 olarak belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.