2017 KPSS ÖABT branş soru ve cevapları

2017 KPSS ÖABT soru ve cevapları Kamusaati.com'da. 16 Temmuz tarihinde yapılan ve 75 dakika süren KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi sınavı sona erdi. KPSS ÖABT soru ve cevapları açıklandı. 2017 KPSS sınıf, matematik, edebiyat dahil olmak üzere 17 branşın soru ve cevaplarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

2017 KPSS ÖABT branş soru ve cevapları
18 Temmuz 2017 Salı 18:00

16 Temmuz 2017 tarhinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sona erdi. Öğretmen olmak için girilen sınavda yüzbinlerce aday ter döktü. 17 farklı branşın aynı anda yapıldığı KPSS ÖABT soru ve cevaplarına açıklandığı andan itibaren haber sayfamız güncellenecektir. KPSS ÖABT branş soru ve cevaplarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

ÖSYM 16 Temmuz Pazar 2017 tarihinde yapılan KPSS ÖABT sınavı soru ve cevaplarını henüz açıklamadı. Sınavların soru ve cevap anahtarı açıklandığında aşağıdaki listede linkler aktif olacaktır. Mavi olarak işaretlenen soru ve cevaplara ulaşabilirsiniz. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dilek diloş - 7 yıl önce
soruların hepsi neden yayınlanmıyor bu şekilde ne anlayabiliriz ki sayın ösym !!!!
Avatar
Naci TAŞ - 7 yıl önce
Bozuk para görünümlü mini bilgisayar üretecek mega beyinlere sahip olduğumuzu ve bozuk paranın vb. sınava girişde yasak olduğunu düşünürsek.Soruların geri kalanını tahmin edebilmek zor olmasa gerek diyor sayın ösym.