Karakteri Darbe Sevici sözde gazetede Hürriyetten tehlikeli provokasyon

Eğitim Bir-Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanı Şenol METİN, Hürriyet Gazetesinde yayımlanan "Karargah Rahatsız" başlıklı habere çok sert tepki gösterdi. TSK'da başörtüsü yasağının kalkmasını hazmedemeyen Hürriyet, tehlikeli bir provokasyona imza attı.

Karakteri Darbe Sevici sözde gazetede Hürriyetten tehlikeli provokasyon
27 Şubat 2017 Pazartesi 11:25

Hürriyet Gazetesinde  Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat imzalı, askeri kaynakları dayandırılan “7 eleştiriye 7 yanıt. Karargah rahatsız” başlığıyla bir haber yayımlandı. Habere birçok kesimden büyük tepkiler yağarken, bir tepki de Eğitimciler Birliği Sendikası Konya 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Metin'den geldi. Milletin azim ve kararlılık düzeyini test etmeye kalkan habere tepki gösteren Şenol Metin,  "Bu mihraklara hadleri bildirecek kadromuzda var, kararlılığımızda" dedi.

Şenol Metin'in tepki mesajı şu şekilde;

"Yerli Pravda Adı Hürriyet, Karakteri Darbe Sevici sözde gazetede 28 Şubat, Ergenokon, Balyoz Darbe süreçlerini çağrıştırır ‘Karargah Rahatsız’ başlığı ile verilen algı mühendisliği mizanpajına tepkimizi en sert şekilde gösteriyoruz. Milli iradeye son kasteden FETÖ hainlerine gereken cevap 15 Temmuzda milletin kadim bilgeliği ve yiğitliği ile verilmişti. Bu cevapla darbeler çağını kapattığımızı düşünüyorduk. Ama sanırım hala milletin azim ve kararlılığının düzeyini test etmeye kalkan darbe heveslisi mihraklar var. Bu mihraklara hadleri bildirecek kadromuzda var, kararlılığımızda… 


Ama El- Bab’ta kahramanlığı ile övündüğümüz Silahlı Kuvvetlerimizin muhtıra metni ile ilgisi olmadığına inanıyoruz. Bu inancımızın pekiştirmek için Türk Silahlı Kuvvetleri yönetim kademesi, Yerli Pravda Adı Hürriyet, Karakteri Darbe Sevici sözde gazeteye tepkisini en net biçimde göstermelidir. Sayın Akar'ın millete, demokrasiye bağlılığını ispat edeceği gündür. Bekliyoruz.


15 Temmuz gecesi Millet, vatana sadakat yolunda devletinin de önünde olduğunu göstermişti. Aynı hassasiyetin tekrar test edilmesini istemiyoruz. Başta yargı olmak üzere Devlet kurumları demokrasi ve vatanın selameti için gereğini yapmalıdır. Hadsizlere hadleri bildirmelidir. 


Son söz olarak MİLLET RAHATSIZ diyoruz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.