Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Uçak: Eğitim çalışanlarının ve kamu görevlilerinin sorunlarını çözmek için...

Eğitim-Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak, " Eğitim çalışanlarının ve kamu görevlilerinin sorunlarını çözmek için üyelerimizden ve teşkilatımızdan aldığımız güçle mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Uçak: Eğitim çalışanlarının ve kamu görevlilerinin sorunlarını çözmek için...
23 Ocak 2018 Salı 16:53

Eğitim-Bir-Sen Muğla Şubesi, ilçe temsilcileri toplantısını gerçekleştirdi. Şube Başkanı Önder Uçak, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, yetkili olmanın, en çok üyeye sahip sendika olmanın önemli olduğunu dile getirerek, “Yetkili olmak önemlidir ama bizim için yeterli değildir. Üyemiz olmayan tek kamu görevlisi kaldığı sürece sendikal misyonumuzu yerine getirmiş sayılmayız. Örgütlü gücümüzle ve dayanışmamızla sendikamız büyüyecek, gücümüz artacak ve sesimiz daha gür çıkacaktır. Eğitim çalışanlarının ve kamu görevlilerinin sorunlarını çözmek için üyelerimizden ve teşkilatımızdan aldığımız güçle mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

Türkiye’nin temel sorunlarının çözümünün nitelikli bir eğitimden geçtiğini kaydeden Uçak, “Yapılması gereken, eğitime daha çok yatırım yapmak, eğitim çalışanlarının sorunlarını ivedilikle çözüme kavuşturmak, öğretmenlerin hayat standartlarını yükseltmektir” şeklinde konuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.