Eğitim-Bir-Sen: Hiçbir kirli odağa teslim olmayız

Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 No’lu Şube yönetimi, okul yöneticileri ile bir araya gelerek önemli değerlendirmelerde bulundu.

Eğitim-Bir-Sen: Hiçbir kirli odağa teslim olmayız
07 Nisan 2017 Cuma 10:55

Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde görev yapan okul yöneticisiyle bir araya gelen Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 No’lu Şube yönetimi, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda konuşma yapan Şube Başkanı Kazım Tefçi, hem ülkenin hemde çalışanlar için sorumluluklarını yerine getirdiklerini ve bundan sonra da bunun için çalışacaklarını söyledi.

Eğitim Bir Sen'in milletin ve kamu çalışanlarının dertlerini dert edindiğini dile getiren Tefçi,Derdi olanın yükü ağırdır. Ama her şeyden önce bu kutlu bir mücadeledir. İnsanın haysiyeti için mücadele vermekten daha değerli bir şey yoktur. Biz hem ülke adına hem çalışanlarımız adına hem de bize ümit bağlayanlar adına bu sorumluluğu yerine getiriyoruz ve bundan sonra da getireceğiz. Hiçbir kirli odağa teslim olmayız.” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.