Eğitim-Bir-Sen Ankara 3 No’lu Şube Başkanı Aydınsoy: Yanlış eğitim politikalarına son verilmelidir

Eğitim-Bir-Sen Ankara 3 No’lu Şube Başkanı Ahmet Aydınsoy, Kızılcahamam’daki eğitime dair konuşmasında "Yanlış eğitim politikalarına son verilmelidir" dedi.

Eğitim-Bir-Sen Ankara 3 No’lu Şube Başkanı Aydınsoy: Yanlış eğitim politikalarına son verilmelidir
11 Nisan 2018 Çarşamba 13:30

Eğitim-Bir-Sen Ankara 3 No’lu Şube Başkanı Ahmet Aydınsoy, Kızılcahamam’daki işyeri temsilcileri toplantısında konuşma yaptı.

Şube yönetimi, denetleme ve disiplin kurulları, kadınlar komisyonu, ilçe yönetimleri ve işyeri temsilcilerinin katıldığı toplantıda Şube Başkanı Aydınsoy, yanlış eğitim politikalarına son verilmesi yönündeki çabalarının ve mücadelelerinin devam edeceğini söyledi. Performans değerlendirme taslağının bir an önce geri geçilmesi gerektiğine vurgu yapan Aydınsoy, eğitimcileri şiddete karşı koruyacak yasal bir düzenleme yapılmasını istediklerini ve bu amaçla bir imza kampanyası düzenlediklerini dile getirdi. 

Yoğun bir çalışma sürecine girdiklerini, 15 Mayıs’a kadar durup dinlenmeden çalışacaklarını belirten Aydınsoy, “Yanlışı göstermeye, mağduriyetlerin giderilmesi için mücadele etmeye, sorunların çözümüne yönelik önerilerde bulunmaya devam edeceğiz” dedi.

İlçe temsilcilerinin faaliyetleriyle ilgili bilgi vermelerinin ardından, Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Aydoğan “Kültür Temelli Eğitim” konulu bir konferans verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.