Ali Yalçın açıkladı; Bin STK teröre karşı o ilde toplanıyor

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sosyal medya hesabı twitter üzerinden teröre karşı birlik olmak için bin STK ile Van'da olacaklarını açıkladı.

Ali Yalçın açıkladı; Bin STK teröre karşı o ilde  toplanıyor
23 Ağustos 2016 Salı 18:48

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sosyal medya hesabı twitter üzerinden açıklamalarda bulundu. Son günlerde yaşanan terör saldırılarına tepki olarak bin STK ile Güneydoğu'nun inci şehirlerinden VAN'da buluşacaklarını açıkladı.

Memur-SEN Genel Başkanı Ali Yalçın, "Darbeyi Yendik.  Terörü de Yeneceğiz. #KardeşlikNöbeti için Perşembe günü Bin STK'mız ile Van'dayız." açıklamasını yaptı. Ali Yalçın Twitter üzerinden yaptığı açıklamanın altına kardeşlik nöbeti videosunu ekledi. Haberimizden bu videoya ulaşabilirsiniz. 

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da faaliyet gösteren bin STK, 25 ağustos 2016 Perşembe günü Van Beşyol Meydanında Teröre karşı Kardeşlik Nöbeti etiketiyle toplanıyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.