Bu adaya ya kendisi oy vermedi ya da eşi...

Bursa\'nın renkli bağımsız milletvekili adayı Ali Osman Demirtaş en fazla 6 kişiyle miting yapmıştı. Milletvekili adayının eşiyle birlikte oy kullandığı sandıktan kendisine 1 oy çıktı.

Bu adaya ya kendisi oy vermedi ya da eşi...
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Bursa'da 1 Kasım seçim döneminde adı en çok duyulan milletvekili adayarı arasında bağımsız aday Ali Osman Demirtaş'ın da ismi sayıldı. Seçimlerde kent genelindeki 24 meydanda çoğunlukla kimsenin katılmadığı mitingler yapan Ali Osman Demirtaş'a Bursa genelinden 504 oy çıktı. Bursa'da DYP'nin 15 oylu seçim sonucunu katlayan Demirtaş yine de seçilemedi. 

Eşi de oy kullandı ama sandıktan tek oy çıktı!

Öte yandan bağımsız Milletvekili adayı Ali Osman Demirtaş için bir üzücü haber de sandığından geldi. Eşiyle beraber gazetecilere poz vererek oy kullanan Ali Osman Demirtaş'ın sandığından kendisine yalnızca 1 oy çıktı. Bu durumda ya kendisinin kendisine oy vermediği ya da eşinin kendisine oy vermediği yorumları yapıldı. 

Abdurrahman Boztaş aday olmadı

Öte yandan seçim kampanyalarına geçtiğimiz yıllarda damga vuran Adana "bağımsız bağlantısız milletvekili adayı" Abdurrahman Boztaş'ın bu seçimde aday olmadığı öğrenildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.