1 Kasım seçimleri Kamusaati.com farkıyla yayımlanacak

1 Kasım seçimlerine özel haber yayınımız yasakların kalkmasının hemen ardından başlayacak. İl il seçim sonuçları için kamusaati.com yayınını takip edin.

1 Kasım seçimleri Kamusaati.com farkıyla yayımlanacak
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

1 Kasım seçimleri için nefesler tutuldu. Seçimlerin favori adayları ve milletvekili seçiminin ayrıntılı analizi Kamusaati.com farkıyla okurlarla buluşacak.

İl il seçim sonuçlarını anlık olarak okurlarla buluştururken büyük kentlere de ayrıntılı haber ve analizlerimizle yer veriyoruz. İstanbul, Ankara, İzmir seçim bölgelerindeki seçim sonuçları ile Türkiye çapındaki genel seçim sonuçlarını ajanslarla birlikte anlık olarak sunacağız. 

YSK'nın seçim kararını kaldırmasının hemen ardından seçim sonuçlarını paylaşmaya başlayarak sonuçların kesinleşmesine kadar anlık olarak seçim haberlerini sunacağız. 

1 Kasım günü gözünüz Kamusaati.com'da olsun.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.