Tırnak Uzmanı Maxi Nail Nedir, Kullananlar Ne Diyor

Tırnak sararması günümüzde bir çok kişinin yaşadığı bir problem olması ile birlikte genelde bir hastalıktan ziyade vitamin ve mineral eksikliği ile birlikte bazı alışkanlıklardan kaynaklanmaktadır.

Tırnak Uzmanı Maxi Nail Nedir, Kullananlar Ne Diyor
31 Temmuz 2017 Pazartesi 13:46

Çoğunlukla D ve C vitamini eksikliğinden meydana gelen bir problemdir ve cildin gerekli güneşi alamaması sonrasında en çok görülen problemler arasında yer almaktadır. Bu gibi durumlar karşısında bu vitaminleri sağlayabilecek bakım ürünleri kullanmak gerekmektedir. Bunlardan biri de maxi nail adı ile satışı sağlanan tırnak bakım setidir. Bir set halinde satılan bu ürün tırnaklarınızı beyazlatacak ojesi ile birlikte diğer sorunlar için de size yardımcı olacak ürünleri de içerisinde bulundurmaktadır. Tırnak uzatıcı ve güçlendirici gibi… Güçlendiriciden ziyade tırnakları sertleştirici olarak adlandırılması daha doğrudur çünkü paketi içerisinde yer alan tırnak beyazlatıcı ürün ile C ve D vitamini aldıkça tırnaklarınız zaten güçlenmeye başlayacaktır. Tırnaklarını bakımlı göstermenin sürekli oje kullanmak ile alakası bulunmamaktadır.

Doğru uzatılmış ve olması gereken boyutta olan tırnaklar ile güçlü ve sert olan tırnaklar zaten bakımın bir göstergesidir ve eğer kullandığınız ojeleri sürekli tırnaklarınızda tutar ve temizlemezseniz, buna ek olarak bir de koyu renk oje kullanmayı tercih ederseniz bu durumda tırnaklarınız için gerekli olan C ve D vitamininden maruz kaldığı için sararmalar bu tarz kişilerde daha fazla görünecektir. Oje içerisinde bulunan maddeler keratin almayı engellemektedir ve sararmaların başında özellikle bu geldiği için maxi nail kullanırken bir yandan da buna dikkat ederek çok fazla oje kullanmamalı ya da en azından birer gün havalandırmayı denemelisiniz. dan iseniz sizde çeşitli forumlarda ürünle ilgili görüşlerinizi belirtiniz.

Maxi Nail Tırnak Beyazlatıcı

Yukarıda saydığımız maddelere dikkat edip bir yandan da maxi nail tırnak beyazlatıcı kullandığınız takdirde kısa bir süre sonra yaşadığınız tırnak sararması problemine son verebileceksiniz. Mutlaka oje sürmeniz gerekiyor ise ara ara havalandırmak için temizlemeyi ihmal etmemeye özen göstermelisiniz. Bununla birlikte mümkün oldukça koyu renk oje tercih etmemelisiniz. Mutlaka koyu renk kullanmanız gerekiyor ise tırnak koruyucu cila kullanıp sonrasında oje kullanmaya özen göstermelisiniz. Tüm bunlar sararmaların önüne geçerken siz de sararmayı saklamak için sürekli oje kullanmak zorunda kalmayacak ve ellerinizi çekinmeden kullanabileceksiniz. Özellikle ilk defa bulunacağınız bir ortamda tüm gözler üzerinizde olur ve tepeden tırnağa kadar incelendiğinizi hissedersiniz. Bu yüzden bakımlı olmak her zaman sizin artınız olacağı için bütün ayrıntılara dikkat etmeniz önerilmektedir. Bunu sağlayabilmek için öncelikle maxinail tırnak beyazlatıcı kullanarak işe başlamalı ve devamında da mümkün oldukça bir süre oje kullanımından uzak durmaya çalışmalısınız. Yukarıdaki bilgiler adresinden alınmıştır. Kısa bir süre sonra tırnaklarınızın beyazlaması ile zaten kendiniz oje kullanmayı tercih etmemeye başlayacaksınız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.