Manyetik Kirpik Kullanıcı Yorumları, Çeşitleri,Kullanımı

Magnetic lash güzelleşmek isteyen kadınların değerlendirmesi gereken önemli bir malzemedir.

Manyetik Kirpik Kullanıcı Yorumları, Çeşitleri,Kullanımı
24 Ekim 2017 Salı 22:47

Bunun nedeni bakışlarınızı daha çekici yapmak için bazen bir destek ürüne olan ihtiyaçtır.  Daha çekici bakışlarla kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Bunun için birkaç adım yeterli olacaktır.

Manyetik Kirpik Nedir?

Manyetik kirpikler basitçe iki farklı parça şeklinde hazırlanan ve kısa sürede takılıp çıkarılan ürünlerdir. Yapıştırma kirpikleri tercih etmeyen kişiler için idealdir.  Bazı kişiler yapıştırma kirpikleri kullanmak istememekte, memnun kalmadıkları için alternatif yollar aramaktadırlar. Bu noktada 300 kere kullanıma kadar çıkan her açıdan iyi bir çözüm olacaktır. Ürün, son derece kolay şekilde kirpiklerinize zarar vermeden kullanılır. Bu ürünler model açısından da farklı seçeneklerle karşınıza çıkar. Kullanıcıların beğenileri değerlendirilerek seçenekler sunulmuştur.  Bu çeşitlilik yoğunluk açısından belirlenir. Yani bazı kirpikler seyrekken bazıları daha fazla olabilir. Ancak her şekilde kolayca uygulanması bu ürünün tercih edilme nedenidir.

Manyetik Kirpik Hangi Malzemeden Üretilmiştir

Fiber ipek malzeme ile hazırlanan manyetik kirpik ürünü sizin bakışlarınızda doğal ve çarpıcı bir görüntü almanızı sağlar.   Bu malzemeler ve uygulama yöntemi mıknatıs özelliği sayesinde yapışma olmadan takılır ve sorunsuz şekilde kirpiklerinizde kalacaktır. Kısa süre içinde son derece etkili çözüm geliştiren manyetik kirpikler güvenli kullanım açısından da sorun yaratmayacaktır. Üstelik kullanım sırasında ortaya takma görüntü çıkmaz. Yani sorunsuz doğal görüntü elde etmeniz mümkün olur. Bu ürünü takıp çıkararak yüzlerde kere kullanabilirsiniz. nden hangisini beğeneriseniz onu seçebilirsiniz.

Magnetic Lash Özellikleri Neler?

 Yeniden kullanımı ve fiber ipek özelliği yanında Magnetic Lash takma kirpikler şu özelliklere de sahiptir.

  • Ürün son derece hafif şekilde tasarlanmıştır.
  • Yoğunluk farkına göre 4 çeşidi yer almaktadır.
  • Mıknatısları gözle görülmemekte ve gizli şekilde durduğundan bakışları daha çarpıcı hale getirmektedir.

Manyetik Kirpik Kullanımı Nasıldır?

Mıknatıs özelliği sayesinde uygulanan bu ürün iki parçalı şekilde birbirine bağlanır. Kirpikler birbirine mıknatısla yapışır ve kirpik üzerinde bu şekilde tutunur. Süre ortalaması 5 dakikadır.

Nasıl Sipariş Verebilirim?

  Bir mak istiyorsanız öncelikle internet sitemiz üzerinden ürün kararı vermeniz ve de sonraki aşamaya geçmeniz gerekmektedir. Sipariş işlemleri son derece basittir. Gerekli bilgiler ve site yönlendirmesi sizin ürüne kolayca sahip olmanızı sağlar. Satın alma işlemleri kartınızla bittikten sonra adrese belirtilen zaman içerisinde, iş günü dahilinde teslim edilir.  Alıverişlerinizde sorun olmadan süreç tamamlanır. Yani kart ödemelerinizde farklı kişilerin eline bilgileriniz geçmeyecektir. Bunun dışında indirimli şekilde satın alma fırsatından yararlanmış olursunuz. Manyetik kirpikler, tamamen sizin kullanımınıza özel olarak tasarlanmıştır. Bunu başka birileriyle çok zorunlu kalmadıkça paylaşmamanız önerilir. Çünkü göz bilindiği üzere hassastır ve eğer farklı kişilerde enfeksiyon varsa bu kirpikler ve göz sıvısı üzerinden size geçebilir. Bunun dışında saklama koşullarına uyarak defalarca sorunsuz kullanabilirsiniz. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.