Kerastase ile Sağlıkla Işıldayan Saçlara Kavuşun!

Saç bakım ürünleriyle tanınan Kerastase, 1964 yılından bu yana, yani 50 yılı aşkın bir süredir kozmetik dünyasında yer alıyor.

Kerastase ile Sağlıkla Işıldayan Saçlara Kavuşun!
19 Mayıs 2017 Cuma 03:14

Ünlü Fransız L'oreal'in saç konusunda yaptığı araştırmalar sonucunda geliştirdiği marka, farklı saç tiplerinin çeşitli sorunlarına getirdiği çözümlerle dünya çapında biliniyor. Sadece şampuan değil; saç bakım maskesi, saç güçlendirici serum, güneşe karşı koruyucu solüsyonlar gibi ürünlerin de ilk yaratıcısı olması nedeniyle, kozmetik dünyasının öncüleri arasında yer alıyor.

Boyalı saçlar, düz saçlar, kabaran ve elektriklenen saçlar, ince telli ve zayıf saçlar, kıvırcık saçlar, kuru ve yıpranmış saçlar için özenle geliştirilen ürünlerden saç tipinize en uygun olanları seçerek siz de saçlarınıza bakım yapabilirsiniz.

Kerastase Ürünleri ile 3 Adımda Saç Güzelliği

Kerastase, “3 adımdan oluşan saç güzelliği rutinine” hizmet eden ürünleriyle beğeni topluyor. Bu rutin, saçı güzelleştiren saç banyosu, saçın sağlığı için bakımı ve en sonunda şekillendirilmesi aşamalarından oluşuyor. Bu 3 adımı düzenli uygulayanlar, sağlıklı, ışıltılı ve istedikleri şekle kolayca giren saçlara kavuşabiliyor.

Bu ritüelin ilk aşaması olan saç banyosu için, saç tipinize en uygun olan şampuanı seçerek hem saçlarınızı kirden ve yağdan arındırabilir, hem de ürünlerin etkileyici parfümleri ile saçlarınızın güzel kokmasını sağlayabilirsiniz.

Bakım aşamasında ise saçınızın yıpranma, güçsüzleşme, parlaklığını yitirme gibi farklı sorunlarına çözüm bulabilirsiniz. Yoğun ve derinden etki edecek yüksek performanslı bakım maskeleri, kremleri ya da serumları kullanarak saçlarınızın sağlığına ve ışıltısına tekrar kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Saçınıza düzenli bakım uygulayarak olumlu değişimi kısa sürede fark edebilirsiniz.

Durulama gerektirmeyen son aşamada ise saçınızın güzelliğine bir anlamda son dokunuşu uygulayarak kolayca şekil almasını ve ışıltılı olmasını sağlayabilirsiniz.

Kerastese ile Saç Sorunlarınıza Çözüm Üretin (Öneri: Kerastese ile Saç Problemlerine Son!)

Sadece kadınların değil, erkeklerin de önemsediği saç sorunlarına Kerastese ürünleri etkili çözümler sağlıyor. Markanın “üç adımda güzellik ritüeli” temelinde sunduğu yıkama, bakım ve şekillendirici bakım ürünlerinin erkekler için özel geliştirilmiş formülleri de bulunuyor. Örneğin saçında hacim problemi yaşayan erkeklere özel enerji veren “Homme” serisi ürünleri tavsiye ediliyor. Serinin “normal, yağlı, kepekli, incelen ve zayıflayan” saçlar için ayrı ayrı ürünleri bulunuyor.

Saçlarınız güçsüz, zayıf ve yıpranmış ise, derinlemesine bakım için Kerastase Résistance ürünlerini kullanabilirsiniz. Bu seride yer alan “üç aşamalı” ürünlerde öncü bilimsel bir buluş olan KAP (Keratinler Arası Proteinler) tekniği kullanılıyor. Markanın yaptığı araştırmaya göre, saçta yer alan keratin bağlantılarındaki küçük proteinler yok olduğunda saç tellerinin yapısı zarar görüyor. Kerastase, KAP kaybını önleyen FIBRA-KAP ürünleriyle bu hasarları onarıp saçların yeniden yapılandırılmasını sağlıyor.

Güçlü,parlak, canlı, kolayca şekil alan saçlara sahip olmak için Kerastase ürünlerini Kozmela.com güvencesiyle satın alabilir ve Kozmela.com'un sunduğu avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.