Fiber shake içecek nedir, ne işe yarar? Fiber shake içeriği, içindekiler nelerdir?

Fazla kilolu olmak deyimi, çağımın en çok söylenen terimlerinden biri durumundadır.

Fiber shake içecek nedir, ne işe yarar? Fiber shake içeriği, içindekiler nelerdir?
01 Haziran 2016 Çarşamba 00:47

Fazla kilolu olmak deyimi, çağımın en çok söylenen terimlerinden biri durumundadır. Yükselen yaşam standartları ve artan konfor, bunun yanında lezzetli ama birçoğu fazla kiloya neden olan besin türlerine kolay bir şekilde ulaşabilme gibi, aslında avantaj gibi görünen ancak dezavantaj olan çağımıza ait özellikler, ister istemez fazla kilolu olmamıza neden oluyor. Ancak fazla kilolu olmanın getirdiği çeşitli rahatsızlıklar, yaşam kalitemizin düşmesine neden olmakla birlikte, ayrıca pek çok kronik ve ciddi sağlık sorununun da tetikleyicisi oluyor.

Bu durum fazla kilolu olmayı, çağımızın en büyük sağlık problemi haline getiriyor. Toplumsal bir rahatsızlık haline dönüşen obezite, tüm dünyayı tehdit altına alıyor. Bu nedenle sorunu tamamen çözmek amacıyla tıp ve teknoloji bu alanda sürekli araştırma ve geliştirme çalışmalarını sürdürüyor. Bilimin en son mucizesi olarak hazırlanan fiber shake, benzersiz bir zayıflama yöntemi. Çok özel bir formülle hazırlanan ve toz halinde tüketicilerin hizmetine sunulan Fiber Shake, her gün suyla karıştırılarak 2 defa olmak üzere tüketildiğinde, düzenli kullanımla birlikte kilo vermenizi sağlıyor.

Başka herhangi bir şey yapmanıza gerek kalmadan, sadece her gün iki bardak Fiber Shake içerek, zayıflayabilmeniz mümkün hale getirildi. Çok özel bir formüle sahip olan fiber shake içeriği tamamen doğal olan maddelerle oluşturulmuştur. Hiçbir kimyasal barındırmayan ürün, aynı zamanda kolay ve eğlenceli bir içecek haline getirilmesi için, özel bir lezzet ve kokuya da sahip. Bu sayede her gün eğlenceli bir içeceği tüketerek zayıflayabileceksiniz. Ürünün içeriğinde bulunan glucomannan maddesi, bir bitkinin kökünden elde edilen doğal ve lifli bir maddedir. Bu madde kendi ağırlığının 100 katına kadar suyu tutabilme özelliğine sahiptir. İçecek yoluyla mideye ulaşan madde, midedeki suyu tutmaya başlayarak şişer ve midenizin küçülmesini sağlar.

Bu sayede daha az besin tüketerek doymanız sağlanır ve doğal bir mide kelepçesi gibi kilo almanızın önüne geçer. Mide kelepçesi yönteminden farklı olarak ikinci bir etkiyle, ürünün içeriğinde bulunan diğer bir doğal madde olan l-carnitine devreye girer ve yağ yakıcı özelliği kanıtlanmış olan bu madde sayesinde, vücudunuzda depolanmış olan yağlar hızla erimeye başlar. Bu sayede kullanılmaya başlandığı ilk dozdan itibaren, etkisini göstermeye başlayan ilaç, benzersiz ve zahmetsiz bir şekilde zayıflamanızı sağlar. Sağlık bakanlığı tarafından onaylanmış bir ürün olan Fiber Shake, doğal içeriği sayesinde herhangi bir yan etki oluşturmadığı gibi, zarar verme olasılığı olmadığı kanıtlanmış bir zayıflama yöntemidir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.