Burun Estetiği Kimlere Yapılır?

Doğuştan meydana gelen ya da bir kaza neticesinde burnun anatomik yapısının bozulması neticesinde ortaya çıkan sorunların cerrahi müdahale ile gerçekleştirilmesi durumuna burun estetiği adı veriliyor.

Burun Estetiği Kimlere Yapılır?
29 Ağustos 2018 Çarşamba 23:32

18 yaşını geçmiş herkes, ilgili tetkikler neticesinde uygunluk durumu kabul edildiği takdirde bu operasyondan faydalanabiliyor. Günümüz teknolojisi ve tıp dünyasında kaydedilen gelişmeler ile birlikte çok sayıda alternatif yöntem karşımıza çıkıyor. Sık sık gördüğünüz morarmış ya da şişmiş burun yapısı ve yüz görüntüsü sizleri endişelendirmesin Piezo burun estetiği ile birlikte bu tür görüntülerden uzak bir operasyon geçireceksiniz ve gündelik hayatlarınıza adapte olmanız da çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşecektir.

Burun Estetiği Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Burun estetiği operasyonu sonrası dikkat etmeniz gereken hususlar aşağıdaki gibidir:

  • Operasyon sonrası dönemde 2 hafta süre boyunca ağır egzersizlerden uzak durmanız gerekiyor.
  • Yüzme eylemi için de en az 2 haftalık dinlenme süresine ihtiyacınız olacaktır.
  • Katı gıdalardan olabildiğince uzak durun çünkü bu tür gıdaların çiğnenmesi çok daha zor olacağı için burun bölgesine de olumsuz etkide bulunabiliyor.
  • Dişlerinizi fırçalarken sert hamlelerde bulunmamaya özen gösterin.
  • Gözlük kullanıyorsanız eğer 3 hafta boyunca gözlüklerinize veda edin çünkü bu dönemde burnun herhangi bir şekilde yük taşıması kabul edilmiyor.

Burun Estetiği Fiyatları

Burun estetiği fiyatları ile ilgili net bir rakam vermek mümkün değil çünkü hastanın durumuna ve uygulanacak operasyona bağlı olarak da rakamlar değişiklik gösteriyor. Burun estetiği fiyatları hakkında sağlıklı ve doğru bilgi edinebilmek adına klinikleri ziyaret edebilir ya da doktorlar ile birebir iletişim kurabilirsiniz.

Burun Estetiğinde Uzman İsim: Ozan Seymen

Burun estetiği operasyonlarında dikkat çeken isimlerden bir tanesi de Ozan Seymen olarak karşımıza çıkıyor. Bu konuda önemli işlere imza atan ve yer aldığı operasyonlarda hastalarını memnun etmeyi başaran Ozan Seymen, aktif olarak çalışma hayatına devam ediyor ve burun estetiği konusunda sizlere de yardımcı olacaktır. Dilerseniz iletişime geçebilir ve süreç hakkında birinci ağızdan daha net bilgiler elde edebilirsiniz.

Kaynak: https://www.ozanseymen.com

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.