Sağlık çalışanlarına yer değiştirme duyurusu

2016 yılı için Ocak Dönemi 4/B'li sözleşmeli personelin eş durumu sebebiyle yer değişikliği kurası hakkında duyuru yayınlandı.

Sağlık çalışanlarına yer değiştirme duyurusu
31 Ocak 2016 Pazar 22:13

Sağlık Bakanlığına bağlı kuruluşlarda istihdam edilen 4/B sözleşmeli personellerin eş durumundan kaynaklı kurum içi yer değişikliği başvuruları yapılacaktır.

Bu durum için yapılan açıklamada ‘4/B’li personelin yeniden hizmete alınması ve kurum içi yer değişikliğine dair yönergenin değişik 7.maddesine göre 5-9 Şubat arasında Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Gelen Müdürlüğünün internet adresinde yer alan Personel Bilgi sistemi üzerinden yapılacaktır’ şeklinde bildirildi.

İnternet adresi olarak www.yhgm.sağlik.gov.tr adresini ilgili tarihlerde ziyaret ederek başvuruda bulunabilirsiniz.

Boş sözleşmeli olan personellerin dağılımlarını gösterir listeler ise belirtilen internet adresinde ilân edilerek duyurusu yapıldı. Kurum içi yer değişikliği talebi olan bireyler gerekli başvuruları yapacak ve noter tarafından kura ile yerleştirilme uygulamasına başvurulacaktır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.