Sağlık Bakanlığı unvan değişikliği başvuruları başladı - Başvuru kılavuzu

MEB'iin yapacağı Sağlık Bakanlığı Ünvan Değişikliği sınavı başvuruları bugün başladı. İşte başvuru kılavuzu ve işlemleri...

Sağlık Bakanlığı unvan değişikliği başvuruları başladı - Başvuru kılavuzu
21 Ağustos 2017 Pazartesi 12:40

Sağlık Bakanlığı Ünvan Değişikliği sınavı başvuruları başladı. 14 Eylül 2017 tarihine kadar devam edecek olan sınav Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılacak. 

8 Ekim 2017 Pazar günü, saat 10.00’da yapılacak olan sınav, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, İzmir, Samsun, Van  illerinde gerçekleştirilecek. 

Adaylar, sınav ücreti olarak 265 TL ödeyecek. Ödeme işlemi MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası veya Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine yapılabilecek.

MEB Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre başvurular 14 Eylül 2017 23:59:59 tarihine kadar yapılacak. Başvuru yapabilmek için aşağıdaki linkleri tıklayınız.

Başvuru Kılavuzu

Başvuru yapmak için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.