Sağlık Bakanlığı, istirahat raporlarının düzenlenmesine ilişkin duyuru yayımladı!

Sağlık Bakanlığı tarafından istirahat raporlarının düzenlenmesine ilişkin duyuru yayımlandı! Buna göre, istirahat raporlarında Başhekimlik onay ve mührü aranmayacak!

Sağlık Bakanlığı, istirahat raporlarının düzenlenmesine ilişkin duyuru yayımladı!
18 Ağustos 2016 Perşembe 15:52

Sağlık Bakanlığı, İstirahat Raporlarının Düzenlenmesi Hakkında Güncel Duyuru yayımladı. Bakanlık tarafından yayımlanan duyuruda, istirahat raporlarında Başhekimlik onay ve mührü aranmayacağı; sistemden alınan çıktının raporu düzenleyen hekim veya hekimlerce kaşe ve imzalanacağı ifade edildi.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada "2016/12 sayılı Genelgemiz kapsamında; kamu, üniversite ve özel sektöre ait tüm sağlık hizmet sunucularında memur ve diğer kamu görevlileri için düzenlenen istirahat raporlarında Başhekimlik onay ve mührü aranmayacak olup, sistemden alınan çıktı, raporu düzenleyen hekim veya hekimlerce kaşe ve imzalanacaktır." ifadelerine yer verildi.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.