KPSS 2017/3 sözleşmeli sağlık personeli alımı hakkında duyuru

Sağlık Bakanlığı, KPSS–2017/3 sonucuna göre Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu sözleşmeli sağlık personeli pozisyonlarına yerleşen adayların atama işlemleri ile ilgili bir duyuru yayımladı.

KPSS 2017/3 sözleşmeli sağlık personeli alımı hakkında duyuru
20 Mart 2017 Pazartesi 17:40

Sağlık Bakanlığı, KPSS–2017/3 sonucuna göre Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu sözleşmeli sağlık personeli pozisyonlarına yerleşen adayların atama işlemleri ile ilgili bir duyuru yayımladı. Yapılan duyuruya göre, personellerin atama işlemlerine başlanabilmesi için güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formlarının Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden doldurulması ve 24 Mart 2017 Cumagünü saat 18.00’ e kadar gönderilmesi zorunludur.

Sağlık Bakanlığınca yapılan duyuru şu şekilde;

''KPSS–2017/3 sonucuna göre Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu sözleşmeli sağlık personeli pozisyonlarına yerleşen adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A/8) bendi uyarınca; www.yhgm.saglik.gov.tr  internet adresinde bulunan Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden 3 nüsha olarak dolduracakları “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formunu”  fotoğraf yapıştırıp kendileri imzaladıktan sonra, bulundukları yerdeki il sağlık müdürlüğü veya genel sekreterlik yetkililerine onaylatarak 24 Mart 2017 Cuma günü saat 18.00’ e kadar aşağıda belirtilen adreslerde olacak şekilde kargo ile göndermeleri veya elden teslim etmeleri gerekmektedir. Elden teslim etmek isteyenler, kendileri veya noter tarafından vekâlet verdiği kişi aracılığı ile formlarını teslim edebilecektir. Aksi takdirde evrak teslim alınmayacak, gönderilen belgelerin vaktinde ulaşmaması halinde sorumluluk başvuru sahibine ait olacaktır.

Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatına ait sağlık teknikeri/sağlık teknisyeni (ilk ve acil yardım)pozisyonlarına yerleşenlerin, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formlarını yukarıda belirtilen şekilde T.C. Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Mithatpaşa Caddesi No: 3 Pk.06434 Sıhhıye/Ankara adresine göndermeleri gerekmektedir.

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu taşra teşkilatına ait çocuk gelişimcisi, ebe, fizyoterapist, hemşire, perfüzyonist ve sosyal çalışmacı pozisyonlarına yerleşenlerin güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formlarını yukarıda belirtilen şekilde Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Nasuh Akar Mahallesi 1407. Sokak Pk.06520 Çankaya/Ankara adresinde olacak şekilde göndermeleri gerekmektedir.

Atama işlemine başlanabilmesi için güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formlarının Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden doldurulması ve 24 Mart 2017 Cumagünü saat 18.00’ e kadar gönderilmesi zorunludur.

Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması işlemleri tamamlandıktan sonra atama işlemlerine ilişkin detaylı duyuru www.yhgm.saglik.gov.tr ve www.tkhk.gov.tr  internet adreslerinden yapılacaktır.

Bilgi İçin Tel:
Sağlık Bakanlığı Taşra Teşkilatına Ait pozisyonlara Yerleşenler                                      : 0312 585 16 89 – 585 16 90
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Taşra Teşkilatına Ait pozisyonlara Yerleşenler            : 0312 705 14 11- 705 14 12 – 705 14 13

KPSS 2017/3 SONUCU SAĞLIK BAKANLIĞI VE TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ POZİSYONLARINA YERLEŞENLERİN GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMASI FORMUNU DOLDURABİLMELERİ İÇİN ÖNCELİKLE PBS ANA SAYFASINDA YER ALAN KULLANICI İŞLEMLERİ KISMINDAN PBS'YE ÜYE OLMALARI VE DAHA SONRA KURA BAŞVURU VE TAKİP İŞLEMLERİ KISMINDAN GİRİŞ YAPMALARI GEREKMEKTEDİR.''

Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.