Kandıra Devlet Hastanesi'nden hastane çalışanları ve ailelerine etkinlik

Çalışanlarının sosyal faaliyetlere katılımını ve moral düzeyini arttırmak adına çeşitli etkinlikler düzenleyen M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi yeni bir etkinliğe imza atıyor.

Kandıra Devlet Hastanesi'nden hastane çalışanları ve ailelerine etkinlik
02 Mart 2016 Çarşamba 09:20

 Personelinin moral seviyesini üst düzeyde tutmayı amaçlayan Kandıra Devlet Hastanesi yönetimi bu kapsamda hastane çalışanlarının ve ailelerinin katılacağı bir sinema etkinliği düzenleyecek.

Hastane yönetiminin düzenlediği sinema etkinliği 2 Mart 2016 saat 18.00'da Kandıra Yelken Sineması'nda gerçekleşecek.

Sinema etkinliğine hastane personeli ve ailesi katılacak. Sinemada Cennetin Çocukları isimli film oynatılacak.

Hastane personeli hastane yönetiminin bu tarz etkinlikler düzenlemesini beğeniyle karşılarken fikri ortaya atana teşekkür ettiğini belirtti. Ayrıca bu etkinliğin her kamu kurumunda yapılması gerektiğini, bu tarz etkinliklerin hem çalışanların iş verimini arttırdığını hem de kuruma yönelik memnuniyeti daha da arttırdığını belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.