MHRS hastane randevusu nedir?

MHRS hastane randevusu hakkında nasıl bir şey olduğu bazı insanlar tarafından merak ediliyor.

MHRS hastane randevusu nedir?
20 Ocak 2016 Çarşamba 23:51

MHRS hastane randevusu hakkında nasıl bir şey olduğu bazı insanlar tarafından merak ediliyor.

MHRS hastane randevusu alma işlemlerini buradan görebilirsiniz. Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen, Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) girişi yaparak hastane randevu bilgilerinize ulaşabilirsiniz. Peki mhrs hastane randevusu nasıl alınıyor? Vatandaşların en çok kullandığı online hizmetlerden biri olan MHRS sistemi hakkındaki tüm bilgileri buradan öğrenebilirsiniz.
MHRS Hastane randevusu almak için tıklayınız
MHRS randevu sisteminden hastane randevusu nasıl alınır?
MHRS Merkezi Hekim Randevu Sistemi ilk kez giriş yapılırken her vatandaş için ayrı bir hesap açılır. Bunun için ilgili yönlendirme adımları takip edilir. Hesap açıldıktan sonra "Randevu Al" butonunu kullanarak T.C. kimlik numarası ve belirlenen şifre ile giriş yapılır. İstenilen hastane, poliklinik ve hekim tercihi yapılarak randevu alınır. MHRS üzerinden hastane randevusu almak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.
ALO 182 ile doktor randevusu nasıl alınır?
Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından ALO 182 aranır. Çağrıyı karşılayan operatöre hastanın T.C. Kimlik Numarası verilir. Randevu talep edilen hastane, poliklinik ve varsa hekim tercihleri operatöre bildirilir. Operatör uygun tarih ve saat dilimlerini vatandaşa bildirir. Vatandaş seçimini yaparak randevusunu alır. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.