Kanser ile mücadele eden annesi için nişan yaptı

Kanser ile mücadele eden yeni bir ev kurma yolunda olan bu kız şaşırttı.

Kanser ile mücadele eden annesi için nişan yaptı
17 Ocak 2016 Pazar 20:31

Kanser ile mücadele eden yeni bir ev kurma yolunda olan bu kız şaşırttı.

Başkent'te 6 senedir dokunmabana ile mücadele eden 50 yaşındaki Ufuk Köse derin bakıma kaldırılınca kızı Merve Köse elan geçmiş planlanan nişanını derin bakımda ika sonucu aldı. Köse'nin otama görmüş olduğu hususi Liv Hospital Ankara'nın derin iş servisinde gerçekleşen törene, Köse'nin yakınlarının yanı esna sayrılarevi mensubu de katıldı. Merve Köse ve Bahadır Bostan çiftinin kurdelesini anne Ufuk Köse, iltifatlar eşliğinde kesti. Anne Köse'nin devir kurnaz gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Aile üyelerinin de katılmış olduğu nişan töreninde mütekellim anne Ufuk Köse, 'Şu an baş döndürücü mutluyum. Evlatlarımın ikisi de baş döndürücü mutlular yüzükleri parmaklarında. Onların mutluluğu benim için baş döndürücü önemli. İyi olsunlar, inşallah çaker baş döndürücü güzel olurum. Hep baş başa dimdik sıhhatli borda bordaya yaşam geçiririz.' dedi. Kızı Merve Köse ise 'Annemin indinde bu nişanın olması, onunda görmesi ve daima bu arada bu mutluluğu paylaşmış olmaktan da baş döndürücü mutluyum' dedi. Nişan töreninde Baba Erdoğan Köse, ise 'Gerçekten hususi borda bordaya an. Keşke bu hususi hatırat elan dimdik ortamlarda sevdiklerimizle serbest katılımlı yerine kutlayabilseydik. Ama kaderimizde burada tesit etmek varmış. Hastamız da olsa yaşıyoruz. Evlatlarımız bizim için baş döndürücü önemli. İnşallah afiyet mahmul muhabbet ve saygıya alakadar borda bordaya beraberlik yaşam yaşarlar' halinde konuştu. Kurdelenin kesilmesinin peşi esna Merve Köse'nin nişanlısı Bahadır Bostan 'Ufuk teyzeyle bunu burada muktedir olmak bizim için baş döndürücü önemliydi. Her ayrışık duyguyu borda bordaya arada yaşıyoruz ' diye duygularını tabir etti.

TANIDIĞIM EN GAYRETLİ HASTA

Köse'nin doktoru Doç. Dr. Gökhan Erdem ise 'Ufuk eş benim şimdiye denli tanıdığım en azimkâr hastalardan biri. evvel annesine baktı sonradan babasına baktı kendisi hastayken. Hala da gayret ediyor mücadele ediyor bunların sonucunu da görecek. Güçlü borda bordaya insanoğlu ailesi de baş döndürücü güzel dayanak oluyor. Her obje onunla güzel.' dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Hayırlı evlat.