Göbek eritme

Göbek eritme, göbek yağlarından kurtulma ile ilgili tanıtıcı haberimiz.

Göbek eritme
13 Haziran 2016 Pazartesi 12:51

Vücudumuzda en çabuk yağlanma bölgesi göbek kısmımızdır. Bu bölge o kadar çabuk yağlanabilir ki bu durumun farkına bile varamayız. Bu kadar kolay yağlanıp tüm fiziki görünüşümüzü değiştirebilen ve sağlık açısından bizleri kısıtlayan husus oluşması kolay olmasına rağmen eritmesi oldukça zordur. Göbeklenmeye yeni başlamışsak, sağlık olarak engellerini görmesek de fiziki olarak engellerini kesinlikle görürüz. Yeni alacağınız bir elbise bile göbeğiniz yüzünden hoşunuza gitmeye bilir. Toplum içerisine çıktığınızda insanların fark edebilecekleri ilk bölgeler içerisindedir. Vücudumuzun ortasında oluştuğu için bu durum bizi ve çevremizdeki yakın insanlarımızı rahatsız edebilir. Korkmanızı gerektirecek bir konu yok bu yazımız ile sizi bu derdinizden kurtarmak için ne yapmanız gerektiğini adım adım anlatıyor olacağız. Sizler de bu yazımızı okuyarak Göbek nasıl erir? Göbek eritme hareketleri ve yöntemlerini öğrenebilirsiniz.

Göbek Eritme Nasıl Yapılır?

Göbek eritme, Sizin de bildiğiniz gibi yıllar içerisinde vücudunuzun kontrolünü sizin elinizden almış ve artık sizin müdahale edemediğiniz bir sorundur. Şimdi sizlerle birlikte bu sorunun üzerine giderek çözümler üreteceğiz.

Göbek masajı yapmayı hiç denediniz. Ya da bu yöntemi duydunuz mu? Bu yöntem ile binlerce insan bu durumdan kendilerini kurtarabiliyorlar. Kesinlikle bu yöntemi deneyerek göbek eritme yapılmaz deyip geçmeyin. Banyodan çıktıktan hemen sonra uygulayarak bu bölge içerisinde kaslarını harekete geçirirsiniz. Böylece kaslarınız uyarılmış olacaktır. Sizin yaptığınız hareketler sonucunda daha çabuk erimeye başlayacaktır. Birde bunun üzerine göbek eritme hareketleri eklerseniz. Zaman içerisinde sizde ki değişimi kesinlikle fark edeceksiniz. Unutmayın ki daha önce nasıl oluşmuşsa bu durumun tekrar etmesi çok kolaydır. Sizlere anlatacağımız göbek eritme hareketleri ile kendinizdeki değişimi gördükten sonra bu hareketleri uygulamayı kesinlikle bırakmayın. Bu durum yeniden tekrarlanırsa önüne geçilmesi daha zor olacaktır.

Göbek eritme yöntemleri

Sizlerle paylaşacağımız teknikleri uygulayarak kısa zaman içerisinde bu bölge içerisindeki yağlanmalara çözüm üretebileceksiniz. Göbek eritme hareketleri için sizlere üç ayrı hareket tavsiye edeceğiz. Bu hareketleri uygulamadan önce kaslarınızı uyarmak için göbek masajınızı yapmayın unutmayın!
İlk hareketimiz için hemen sırt üstü yere uzanabilirsiniz. Ayaklarınızı tavana bakacak şekilde 90derece açı ile tutunuz. Bu şekilde 4 saniye bekledikten sonra kalçalarınızı 15 – 20 cm havaya kaldırın ayak pozisyonunu bozmadan bu egzersizi 20 defa tekrarlayın. Gün içerisinde 3 defa tekrar ederek kısa zamanda daha fit bir vücuda kavuşa bilirsiniz.

Sizler için önereceğimiz ikinci hareketimiz ise Ters crunch olarak bilinen en popüler göbek eritme yöntemlerinden birisidir. Bu hareketi yapmak için yine sırt üstü yere uzanın ve ayaklarını yine tavana bakacak gibi 90derecelik açıyla kaldırın. Şimdi ayaklarınızı dizlerinizden bükerek ileriye bakmasını sağlayın. Dışarıdan bakıldığında şuan sandalye üzerinde oturuyormuş gibi durmanız gerekecektir. Bu pozisyonda 5 saniye bekledikten sonra dizlerinizi kafanıza doğru çekebilirsiniz. Çekin 2 saniye bekleyin ve salın 2 saniye bekleyin ve çekin. Kesinlikle kendinizi zorlamayın bacaklarınızın geldiği noktada durun. Zamanla bu nokta genişleyecektir.

Son hareketimiz ise destekli crunch hareketidir. Bu hareket yukarıda anlattığımız harekete çok bezemektedir. Bu hareketin farklı olduğu nokta ise ayaklarınız başınıza değil başınız ayaklarınıza gitmektedir. Ayaklarınızın altında ise bir destek olması gerekir. Aslında mekik hareketini yaptığınız ve ayaklarınızın destekli olduğunu düşünün.

Yazımızın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Göbek nasıl erir sorunuza eminiz ki çözümler üretmeyi başardık. Ama aslında bu bir başlangıç bu konu üzerinde daha detaylı bilgi almak için  http://www.bodytr.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bu site sizlere bu konuda en iyi içerikleri sunacak ve bu zaman boyunca en iyi dostunuz olacaktır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.