Dudak Makyajı İçin Lip bubbly

Lipbubbly hakkında tanıtıcı haber.

Dudak Makyajı İçin Lip bubbly
30 Haziran 2016 Perşembe 15:55

Dudak boyasına verilen isim ruj olarak bilinmektedir ve her bayanın evinde mutlaka en az bir tane ruj bulunmaktadır. Elbette her sezon değişen ruj çeşitleri de bulunmaktadır. Şu dönemlerde en çok lipbubbly ruj çeşidi yoğun olarak satın alınmaktadır. Mat olarak üretimi yapılmıştır. Bu yüzden kullanmadan önce dikkat edilmesi gereken bazı noktalar olduğu bilinmektedir. Öncelikle düzeli peeling yapmanız gerekmektedir. Bunun için elbette karışımlar ile uğraşmanıza gerek bulunmamaktadır. Bunun yerine dudak fırçası kullanmanız daha doğru olacaktır. Dudak fırçası ile özellikle ruj kullanmadan önce dudaklarınızı fırçalamanız doğru bir kullanımdan ziyade mükemmel bir görünüm için önemlidir. Mat ruj kullandığınız zaman dudaklarda var olan tüm kusurlar ortaya çıkmaktadır. Bu yüzden de lip bubbly kullanmadan önce dudaklarınızı fırçalayarak peeling yaptığınız zaman dudaklarınızda bulunan kusurlar ortadan kaybolacak ve bu sayede ruju sürdüğünüz zaman hiç bir kusur olmadan mükemmel bir görünümün oluşmasını sağlamış olacaksınız. Bununla birlikte peeling sonrası bir de nemlendirici sürmeniz önerilen bir diğer unsurdur. Mat rujlarda nemlendirici özellik bulunmamaktadır. Bu yüzden buna dikkat etmeniz önerilir.

Makyaj yaparken dikkat edilecek başka unsurlarda bulunmaktadır. Doğal makyajın en temeli elbette rujdur ama başka faktörlerde makyajı fazlasıyla etkilemektedir. Bu yüzden lipkit likit mat ruj ile birlikte fondöten ve allık seçimlerinde de dikkat etmeniz gerekmektedir. Kapatıcı ile birlikte fondöteni bir arada kullanan çok fazla bayan bulunmaktadır. Kapatıcıyı genellikle ciltte oluşmuş olan kusurları örtmek için kullanırlar ve bunun için de mutlaka kaliteli ve cilt tonunuz ile aynı renkte olan bir kapatıcı tercih edilmesi gerekmektedir. Özellikle kapatıcı seçiminde krem kapatıcıları tercih ederseniz hem cildiniz de pürüz oluşmaz hem de kusurlar çok daha rahat bir şekilde kapanırken cildiniz çok daha mükemmel görünür. Eğer kapatıcı cildinize yeteri kadar iyi geldi ise kesinlikle fondöten kullanmayınız. Ancak kullandığınız kapatıcı krem formunda değil ve kusurların tam olarak kapanmadığını düşünüyorsanız bu noktada fondöten kullanabilirsiniz ancak mutlaka az miktarda kullanmanız önerilir. Kuru cilde sahipseniz mutlaka krem formunda ve ya ışığı yansıtan fondötenler tercih ediniz. O zaman cildiniz daha aydınlık ve parlak görünür ve o rahatsızlık veren kuru görünümden kurtulmuş olursunuz. Dudaklarınıza da kapatıcı kullanabilirsiniz ama lip kit*kullanırken mümkün oldukça bu işlemden uzak durunuz ve sadece nemlendirici kullanarak dudaklarınızı nemlendirmeye dikkat ediniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.