Bacak İnceltme Operasyonu Öncesi Neler Yapılmalıdır

Bacak inceltme, günümüzde sıkça uygulanan ve gelişen bir estetik türüdür. Birçok insanın illa ki bacaklarına bakıp takıldığı detaylar ve ayrıntılar vardır.

Bacak İnceltme Operasyonu Öncesi Neler Yapılmalıdır
10 Ekim 2017 Salı 00:15

Estetik cerrahi sayesinde bu sorundan rahatça kurtulabilirsiniz. Özellikle Kadınların gözünden bakıldığında bacak görselliğinin ne kadar önemli olduğunu anlayabiliyoruz. Kalın bacakların sebebi nedir? İşte, kaslar, kalın bir kemik yapısı, yoğun yağ dokusu bacak kalınlığının sebeplerindendir. Eğer uzun süredir bacaklarınızla alakalı sıkıntılarınız varsa ve bunları düşünemeden edemiyorsanız, sizin de Bacak İnceltme operasyonu olma zamanınız gelmiş demektir. Bacak inceltme operasyonu öncesi neler yapılmalıdır? Kusursuz bacaklarınızın olması istiyorsanız öncelikle operasyon öncesi profesyonel bir hekim tarafından son durumunuz kontrol edilmesi gerekiyor.

Zira bacaklarda kas dokusuna bağlı bir kalınlık varsa, liposuction yöntemi uygulanamayacaktır. Aspirin dahi vitaminler ya da bitkisel ilaçlar ameliyat öncesi 15 gün kullanılmaması tavsiye edilmektedir. Ameliyatı yapacak cerrahınızla ameliyat öncesi uygun bir süre içerisinde tüm detayları ve olanakları ayrıntısına kadar konuşmanız yine sizin açınızdan sağlıklı bir karar olacaktır. Diyelim ki artık kesinleşti ve ameliyat olacaksınız. Ameliyat öncesi hasta olmamaya dikkat edin. Herhangi bir hastalık olabilir. Grip, nezle, vücut halsizliği gibi bir hastalığınızın olmamasına dikkat etmelisiniz. Çünkü ameliyat, vücut sağlığının en iyi konumda olduğu süreçte yapılır.

Burun estetiği sonrasında da bu tarz kuralar geçerlilik göstermektedir. Kanın pıhtılaşmasını önleyen ilaçlar, ameliyatta olsun ya da ameliyat sonrası olsun ciddi kanamalara sebep olabiliyor. Zorunlu olarak aldığınız ilaçlar var ise bu ilaçları doktorunuzla paylaşmanız gerekmektedir. Sigara ve fazla kilo başta olmak üzere bu hususlar yara iyileşmesini geciktiren hususlardır. Mümkünse sigarayı bırakmalı ve fazla kilolarınızdan kurtulduktan sonra operasyona katılmanız sizin için bir avantaj olacaktır. Eğer sigara konusunda sıkıntı çekiyorsanız hiç bırakamasanız bile en azından ameliyattan son 15 gün önce sigarayı bırakmanız veya maksimum seviyede azaltmanız da minimum oranda avantajlı olacaktır. Dudak kalınlaştırma için başvuru yapan adayların da aynı şekilde sigara kullanımı konusunda uzmanlarına bilgi vermeleri hastalar için artı bir avantaj sağlayabilecektir.

Alıntılanan kaynak: https://www.fbm.com.tr/bacak-inceltme.html

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.