Yeni KHK ne zaman çıkacak? KHK'da İhraçlar ve iadeler olacak mı?

Yeni iade ve ihraç KHK'sı ne zaman yayımlanacak? Bakanlar Kurulu sonrasında iade ve ihraç KHK'sı ile ilgili açıklama bekleniyor. Referandumdan Evet çıkması sonrasında en çok merak edilen yeni KHK ve OHAL uzatılması oluyor. Kulislerde konuşulan ihraç KHK'sı ne zaman çıkacak? İhraç ve İade KHK'sı ile ilgili merak edilenler haberimizde.

Yeni KHK ne zaman çıkacak? KHK'da İhraçlar ve iadeler olacak mı?
17 Nisan 2017 Pazartesi 23:30

Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik soruşturma ve operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. 16 Nisan 2017 Pazar günü yapılan referandum sonrasında, vatandaş yeni Kanun Hükmünde Kararname'nin ne zaman çıkacağını merak ediyor. Referandumda Evet çıkması neleri değiştirecek? KHK ile ilgili merak edilenler haberimizde. 

Bakanlar Kurulu bugün Beştepe'de toplanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığı'nda toplanacak kritik bakanlar kurulundan önemli kararların çıkması bekleniyor.  Gündemin başlıca konuları arasında 16 Nisan referandumu, idam konusu, OHAL ve KHK'lar olacak.

Olağanüstü Hal'in 3 ay daha uzatılmasının ardından, yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK) mi gelecek? Başkakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, bakanlar kurulu sonrasında OHAL ve KHK'lar ile ilgili yeni bir açıklama yapması bekleniyor. Peki yeni KHK ne zaman gelecek? İhraç ve iadeler olacak mı? 

Yeni KHK Ne Zaman Çıkacak?

29 Mart 2017 tarihinde yayımlanan KHK'da birçok kamu görevlisi göreve iade edildi. Haklarında soruşturma bulunan binlerce kamu çalışanı yeni KHK'nın ne zaman çıkacağını merak ediyor.

17 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşen Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrasında Numan Kurtulmuş açıklamalarda bulundu. Bakanlar kurulunda OHAL'in 3 ay daha uzatılma kararının TBMM'ye gönderileceğini ileten Numan Kurtulmuş, KHK yayınlanması ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. 

Yeni KHK'da iadelerin yanısıra çok sayıda ihraç olacak. KHK Resmi Gazete Mükerrer sayısında açıklandığında Kamu Saati haberi sitemizden anında öğrenebilirsiniz. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mağdur yakını - 7 yıl önce
Başımızdakiler artık işe elini atsınlar. Çok geç kaldılar. 16 nisan referandumunu kıl payı kurtardılar. Hala daha haksız yere şikayet uğruna ihraç olan insanlar var. Şunu unutmayın ki daha önümüzde seçimler var hakları yenen insanlar sandık başında geçirdiği zor günleri unutmaz.
İşleri biraz hızlandırın.