TC Resmi Gazete - 2 Nisan 2017 Pazar

2 Nisan 2017 tarihli ve 30026 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. Hangi yönetmelik ve kararlar Günlük Gazete'de yer aldı? Akdeniz Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi, Piri Reis Üniversitesi ve Selçuk Üniversitesi'ne ait yönetmeliklerde yapılan değişikliklere ilişkin yönetmelikler bugünkü TC Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

TC Resmi Gazete - 2 Nisan 2017 Pazar
02 Nisan 2017 Pazar 10:05

2 Nisan 2017 tarihli ve 30026 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. Günlük Gazete'de neler var? TC Resmi Gazete'de hangi yönetmelik ve kararlar yer aldı? 

Akdeniz Üniversitesi Eğitim ve Öğretimde Mükemmellik Araştırma ve Uygulama Merkezi Yönetmeliği, Akdeniz Üniversitesi Havacılık Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği, Çankaya Üniversitesi Kent, Bölge, Çevre Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği, Piri Reis Üniversitesi İngilizce Hazırlık Programı Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile Selçuk Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü, 2 Nisan 2017 Pazar tarihli T.C. Resmi Gazete'de yayımlandı.


2 Nisan 2017 tarihli ve 30026 sayılı Resmi Gazete 

YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ
 
YÖNETMELİKLER

—  Akdeniz Üniversitesi Eğitim ve Öğretimde Mükemmellik Araştırma ve Uygulama Merkezi Yönetmeliği
—  Akdeniz Üniversitesi Havacılık Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği
—  Çankaya Üniversitesi Kent, Bölge, Çevre Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği
—  Piri Reis Üniversitesi İngilizce Hazırlık Programı Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
—  Selçuk Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
 
 
İLÂNLAR
a - Yargı İlânları
b - Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
c - Çeşitli İlânlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri


2 Nisan 2017 tarihli ve 30026 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.