TC Resmi Gazete - 12 Nisan 2017 Çarşamba

12 Nisan 2017 tarihli ve 30036 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. Hükümetin Yasama, Yürütme ve Yargı organlarına ait kararların yayımlandığı Resmi Gazete'de bugün hangi yönetmelik ve kararlar yer aldı? Bakanlıklara Vekalet Etme İşlemleri, Gümrük Bakanlığına ait Yönetmelik, İçişleri Bakanlığı Yurtdışı Teşkilatına Sürekli Görevle Atanacak Personel Hakkında Yönetmelik, 2 üniversiteye ait yönetmelik, Anayasa Mahkemesi (AYM) Kararları, Yargıtay Kararları ve dahası 12 Nisan tarihli Günlük Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

TC Resmi Gazete - 12 Nisan 2017 Çarşamba
12 Nisan 2017 Çarşamba 08:25

12 Nisan 2017 tarihli ve 30036 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. Günlük Gazete'de neler var? Hangi yönetmelik ve kararlar yer aldı? 

Resmi Gazete'de Başbakan Yardımcısı Veysi KAYNAK’a, Başbakan Yardımcısı Nurettin CANİKLİ’nin Vekâlet Etmesine Dair Tezkere, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına, Milli Eğitim Bakanı İsmet YILMAZ’ın Vekâlet Etmesine Dair Tezkere, Dışişleri Bakanlığına, İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU’nun Vekâlet Etmesine Dair Tezkere ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına, Maliye Bakanı Naci AĞBAL’ın Vekâlet Etmesine Dair Tezkere yayımlandı.

Ayrıca Gümrük Kanununa Göre Mülkiyetin Kamuya Geçirilmesi Kararı Verilen Kara Taşıtlarının Sahiplerine İadesi Hakkında Yönetmelik, İçişleri Bakanlığı Yurtdışı Teşkilatına Sürekli Görevle Atanacak Personel Hakkında Yönetmelik, Erzincan Üniversitesi Yaz Okulu Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik, Karabük Üniversitesi Tarih, Kültür, Sanat Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği,

TÜV Teknik Kontrol ve Belgelendirme A.Ş.’nin Onaylanmış Kuruluş Olarak Görevlendirilmesine Dair Tebliğ, Yapı Malzemelerinin Tabi Olacağı Kriterler Hakkında Yönetmelik Kapsamında UKS Uluslararası Kalite Sistemleri ve Belgelendirme Ltd. Şti.’nin Uygunluk Değerlendirme Kuruluşu Olarak Görevlendirilmesine Dair Tebliğ, FTI Fasad Teknoloji Merkezi A.Ş.’nin Onaylanmış Kuruluş Olarak Görevlendirilmesine Dair Tebliğ’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği-Kalite ve Çevre Kurulu İktisadi İşletmesinin Onaylanmış Kuruluş Olarak Görevlendirilmesine Dair Tebliğ’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, Kiwa Meyer Belgelendirme Hizmetleri A.Ş.’nin Onaylanmış Kuruluş Olarak Görevlendirilmesine Dair Tebliğ’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ,

Anayasa Mahkemesi (AYM) Kararları ile Yargıtay Kararları bugünkü, 12 Nisan 2017 Çarşamba tarihli T.C. Resmi Gazete'de yayımlandı.


12 Nisan 2017 tarihli ve 30036 sayılı Resmi Gazete 

YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ
 
BAKANLIKLARA VEKÂLET ETME İŞLEMİ

—   Başbakan Yardımcısı Veysi KAYNAK’a, Başbakan Yardımcısı Nurettin CANİKLİ’nin Vekâlet Etmesine Dair Tezkere
—   Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına, Milli Eğitim Bakanı İsmet YILMAZ’ın Vekâlet Etmesine Dair Tezkere
—   Dışişleri Bakanlığına, İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU’nun Vekâlet Etmesine Dair Tezkere
—   Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına, Maliye Bakanı Naci AĞBAL’ın Vekâlet Etmesine Dair Tezkere
 
YÖNETMELİKLER
—   Gümrük Kanununa Göre Mülkiyetin Kamuya Geçirilmesi Kararı Verilen Kara Taşıtlarının Sahiplerine İadesi Hakkında Yönetmelik
—   İçişleri Bakanlığı Yurtdışı Teşkilatına Sürekli Görevle Atanacak Personel Hakkında Yönetmelik
—   Erzincan Üniversitesi Yaz Okulu Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik
—   Karabük Üniversitesi Tarih, Kültür, Sanat Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği
 
TEBLİĞLER
—   TÜV Teknik Kontrol ve Belgelendirme A.Ş.’nin Onaylanmış Kuruluş Olarak Görevlendirilmesine Dair Tebliğ (MHG/2017-10)
—   Yapı Malzemelerinin Tabi Olacağı Kriterler Hakkında Yönetmelik Kapsamında UKS Uluslararası Kalite Sistemleri ve Belgelendirme Ltd. Şti.’nin Uygunluk Değerlendirme Kuruluşu Olarak Görevlendirilmesine Dair Tebliğ (MHG/2017-11)
—   FTI Fasad Teknoloji Merkezi A.Ş.’nin Onaylanmış Kuruluş Olarak Görevlendirilmesine Dair Tebliğ (MHG/2014-22)’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (MHG/2017-12)
—   Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği-Kalite ve Çevre Kurulu İktisadi İşletmesinin Onaylanmış Kuruluş Olarak Görevlendirilmesine Dair Tebliğ (MHG/2014-02)’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (MHG/2017-15)
—   Kiwa Meyer Belgelendirme Hizmetleri A.Ş.’nin Onaylanmış Kuruluş Olarak Görevlendirilmesine Dair Tebliğ (MHG/2014-28)’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (MHG/2017-16)
 
YARGI BÖLÜMÜ
 
ANAYASA MAHKEMESİ KARARLARI

––  Anayasa Mahkemesinin 9/2/2017 Tarihli ve E: 2016/143, K: 2017/23 Sayılı Kararı
––  Anayasa Mahkemesinin 15/3/2017 Tarihli ve E: 2016/164, K: 2017/75 Sayılı Kararı
 
YARGITAY KARARLARI
––  Yargıtay 8. ve 11. Hukuk Dairelerine Ait Kararlar
 
İLÂNLAR
a - Yargı İlânları
b - Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
c - Çeşitli İlânlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri

12 Nisan 2017 tarihli ve 30036 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.