Sağlık alanında Türkiye ile Çin işbirliği

Türkiye ve Çin arasında sağlık anlaşması imzalandı. 23 Nisan 2017 Pazar günü Pekin'de Sağlık Bakanlıkları arasında işbirliğine dair anlaşma imzalandı. İşte detaylar...

Sağlık alanında Türkiye ile Çin işbirliği
25 Nisan 2017 Salı 08:25

"Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı ile Çin Halk Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı Arasında Sağlık Alanında İşbirliğine Dair Anlaşmanın Onaylanması Hakkında Karar" bugünkü 25 Nisan 2017 tarihli ve 30048 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İki ülke arasında sağlanan bu anlaşmanın kararı ise 13 Mart 2017'de Bakanlar Kurulu tarafından onaylanmıştı.

Buna göre, her iki ülkenin bakanlıkları, sağlık ve tıp bilimleri alanlarında karşılıklı mutabakat ile iş birliğini teşvik edecek, bilgi paylaşımı, heyetlerin ve sağlık uzmanlarının değişimi, düzenlenecek konferanslara ve bilimsel toplantılara uzmanların katılımının teşvik edilmesi konularında çalışmalar yürütecek.

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı ile Çin Halk Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı Arasında Sağlık Alanında İşbirliğine Dair Anlaşmanın Onaylanması Hakkında Karar için TIKLAYINIZ.

25 Nisan 2017 tarihli ve 30048 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.